torsdag 2. juli 2015

Stål kristiansand

Bestill drømmeferien med Agoda. Kjapt og lekende lett å booke med. Reserver ditt Hotell i Kristiansand. Spar tid og penger på neste hotellreservasjon.


Vi kan skjære i alt fra gummi, plast, tre, fliser og stein til alle typer stål og metaller.

Alt innen rustfritt, aluminium, stål og glass. Kristiansand firma som har rekkverk, dører, og alt annet i aluminium, stål , rustfritt og glass. Eksperten for alt i metall.


Metalco importerer glass og metall av høy kvalitet, som selges til meget konkurransedyktige priser. For oss er det en selvfølge at prisen ikke går på bekostning av. Stål Kristiansand - metallco, metalco, annleggsmaskiner, bilvraking, bilopphogging, gummibelter, bilopphuggeri, bilvrak, bilopphuggere, anleggsmaskiner, slitedeler.


Vi produserer og monterer porter, flettverksgjerder, rekkverk og andre stålelementer.

Vi selger stål fra produsent. Søndergaard’s Sveiseverksted AS tar oppdrag i Kristiansand og omegn. Vi har en enorm bredde og dybde i sortimentet. Finn ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg på våre hjemmesider.


Velkommen til Kristiansand ! Vi på filialen i Kristiansand hjelper deg gjerne med alt av jern og metall, elektrisk og elektronisk avfall og farlig avfall. Ikke la bilvrak stå å ruste! Ventistål er den ledende ventilasjons- og blikkenslagergrossisten i Norge, teknisk isolasjon til marine og offshore, komplett grossist innen ventilasjon, kjøling og. Tibnor forsyner industri og verksteder i Norden og Baltikum med stål og metaller.


Vi er samlingspunktet for smartere løsninger. Vi forener våre egne, kundenes og. ASTRUP er en ledende leverandør innen metaller og plast, og betjener norsk industri med alt innen aluminium, metaller, plast, rustfritt stål , spesialstål og titan halvfabrikat. Som kunde er du sikret materialer fra ledende stål - og metallverk, samt de beste produsentene av plast halvfabrikat. Sammen gjør vi nordisk industri enda sterkere.


Sliping og avgrading Vi har.

Stål Kristiansand S - metallco, metalco, annleggsmaskiner, bilvraking, bilopphogging, gummibelter, bilopphuggeri, bilvrak, bilopphuggere, anleggsmaskiner, slitedeler. Vi klipper, knekker, stanser, laserskjærer og vannskjærer plater i ulike typer materialer. Avdeling Kristiansand. I tillegg har vi avdeling for sammenstilling, sveising og rørbearbeiding.


Kontakt oss gjerne for mer informasjon! Norges ledende i gjenvinning av jern og metall. Stålbygg brukes ofte som en fellesbetegnelse på næringsbygg der stål er det viktigste byggematerialet. Bruksområdet til slike bygg er svært bredt fra enkle uisolerte bygg for lagring, til større isolerte bygg for industri og kontorer. Stål brukes da både som bærekonstruksjon, vegger og tak kombinert med ulike isolasjonsmaterialer.


Vårt produktspekter omfatter så godt som alt som brukes i industriell sammenheng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg