mandag 6. juli 2015

Saccosekk kuler

Fornøyde Kunder - 5-Stjerners Omtaler - Rask Levering - Merkeprisløfte. Saccosekken er blitt et verdensberømt sittemøbel og et møbelikon. EPS kuler til å fylle på din sittesekk, sakkosekk, beanbag eller puff.


Disse små kulene er av beste kvalitet og brukes blant annet i Fayne beanbags. Du trenger 2-sekker for å fylle en sakkosekk. Pusku Pusku tilbyr saccosekker, sittesekk, sittepuffer og sitteputer.

Kjøp favoritt saccosekk eller sittepuff med best mulig kvalitet og et utvalg av 100. Jeg driver å skal sy saccosekker, til venner som vil ha. De er svindyre i butikken, og ikke så dyre å lage selv. Sittesekk formet som en stol. Innersekk av non-woven og ytterstoff av 1 bomullstwill.


Fylt med EPS- kuler og revet polyeterskum, som gir stabil og bekvem sittekomfort. Ytterstoff kan vaskes i 60°C. Kulefyll av høy kvalitet, som kan brukes flere ganger – til bl.

Inneholder ikke flammehemmere. Sånn isopor kuler i saccosekk. I stedet for vanlig teppe på gulvet i denne kroken har jeg tenkt å lage en slags saccosekk -madrass.


Du kan bruke hobbyskum til mye - for eksempel til å lage en madrass til dukkevognen, eller som polstring av stolseter og babysenger. Du kan også bruke hobbyskum som fyll i en hjemmelaget ammepute. Synk ned i en myk og komfortabel saccosekk etter jobb eller skole og vi lover deg at du kommer til å slite med å reise deg igjen.


Få ting er så deilig som å sette seg ned i en myk sittesekk. Innred barnerommet med en morsom saccosekk hvor du kan lese eventyr før leggetid. Man ristet på sekken, satte seg godt til rette og kjente den behagelige varmen fra plastkulene. Men etter kort tid ble det heller svett og ekkelt og så begynte man umerkelig å gli nedover. Finner du ikke en saccosekk du liker trekket på, kan du lage et spennende trekk selv.


Det tar ikke mer enn ca. Linstoff, Retro, m, kr pr. Små kuler kan gi store gleder i små kropper. Eldstesøsteren min vant en saccosekk for barn i en tegnekonkurranse da vi var små.


Reparert og fikset på - men i går kveld fikk den endelig på seg ny drakt. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul.

Vi har The Original, The Original Stonewashe Buggle-Up, Headdemock, Junior sekkene, Doggielounge, og alle de andre. Vi sender fra vårt lager i Norge. Sacco (fra it. sekk) er et sittemøbel med en enkel konstruksjon, det består av et yttertrekk i vinyl, tekstil eller hud som er fylt med kuler av polystyren. Møbelet former seg etter personen som sitter i det, og er regnet som det første masseproduserte møbel med et uttrykk som ikke var statisk og formelt. Meld deg inn i kundeklubben!


Om du er som oss, opptatt av møbler, interiør, farger, trender og i tillegg vektlegger pris og kvalitet - er det et smart valg å bli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg