torsdag 16. juli 2015

Gummimaling

Plasti Dip er en serie med fleksibel maling som har unike egenskaper. Ekstremt populær som maling til bil og bildeler fordi den er lett å legge og enkelt kan. Herdet gummimaling danner en 1 vanntett membran.


Ekstremt robust og motstandsdyktig mot kjemikalier (det meste, unntatt olje.) Gjennomprøvd produkt. Produktet har vært på markedet i over år i USA og flere og flere nordmenn går for denne løsningen på sitt caravan tak.

Gir en elastisk og gripevennlig overflate. Til beskyttelse og dekor! Kun kreativiteten setter grenser for denne foliesprayen, som kan spiffe opp alt fra felger til bærbare datamaskiner.


WaterWeld vil plugge eller tette lekkasjer og lappe sammen hull og sprekker i nesten alt. Ideell for reparasjon av avløp, drivstofftanker, badekar og dusj, avløp. Nymalte flater gjør en stor forskjell.


Hos Jula finner du maling til de fleste prosjekter – naturligvis til lave priser. Här kan du handla allt ur vårt sortiment av Plasti Dip, Preval och GoClean.

Alltid snabba leveranser. For enkel omlakkering eller beskyttelse. Lakken påføres lett og fester på de fleste materialer. Køb GUMMI COATING SORT MAT 400ML online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i spraymaling og maling og tilbehør hos Harald Nyborg.


Ved å bestryke sokkene med gummimaling får en utrolig mye slitestyrke igjen for pengene og arbeidet. Det er ikke tvil lengre! Vi har testet sokkene, på en km treningstur. Sammenlignet med alt annet vi har brukt tidligere slå gummi-sokkene alt ned i støvlene. Sokkene er utrolig slitesterke.


Mit Biltema gør det sjovere og nemmere at være kunde hos Biltema. Sælges både som Spray og i Dåse. Lakkprodukter til norsk industri! Oppstrøksplate for fargesjekk, metall (100pk) For oppstrøk av lakk.


Velg hvit, lys grå eller mørk grå. Vegdirektoratet vedtok 10.

Forskriften gir privatpersoner muligheten til å bygge. Gummimaling - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Ditt søk på gummimaling ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Ombygging av et kjøretøy innebærer alle forandringer som fører til at kjøretøyets tekniske spesifikasjoner og utseende blir endret i forhold til hvordan det var. PLASTI DIP er en unik enkomponent syntetisk, høyelastisk gummimaling som har de egenskaper andre coatings ikke har.


Den er elektrisk isolerende, vanntett, slitesterk og rustbeskyttende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg