tirsdag 21. juli 2015

Royal design nettbutikk

Kjøp det nyeste innen interiørdesign. Gratis frakt og levering innen dagar! Sjekk ut Royal Design Nettbutikk. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler.


Rask levering - dagers åpnet kjøp.

Servering, dekor og møbler - design til rett pris! Norges største utvalg av serviser, interiør og møbler på nett. Hos oss finner du designprodukter fra mer enn 6kjente merkevarer som Mateus, House Doctor, Rörstran GUBI, Skultuna og mange flere. Royal Copenhagen Blue Fluted Plain Tallerken cm. Online innredning på sitt beste.


Trendy innredning for hele hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker. Ser du etter en Royal Design rabattkode? Og er butikken for deg som liker å pynte deg selv eller å pynte i hjemmet.

RoyalDesign fører et bredt utvalg av design fra kjente merkevarer. Men det er samtidig erfaringer som har gjort det mulig for Royal Design å etablere nettbutikk i markeder over hele verden. Grundig forarbeid er alfa og omega for å lykkes internasjonalt.


Det kan være lett å tenke at de nordiske landene for eksempel er ganske like hverandre, men alle markeder er forskjellige. På Royal Design selger de alt av interiør og ting til hjemmet. Deres nettbutikk er blant de største i Norge og her finner du designprodukter til høyeste kvalitet.


Alle produkter fra royaldesign. I nettbutikken til Royal Design har de også en egen Outlet der hvor de legger ut produkter som de har mulighet til å selge til en skikkelig god pris. I outleten finner du glass, bestikk, porselen osv fra kjente merkevarer. Den kunstferdige innpakningen uttrykker de kjærlige intensjoner som ligger bak gaven, og gjør oppakkingen til et minneverdig øyeblikk i seg selv.


Bak produktene står kjente designere som Louise Adelborg, Marianne Westman, Signe Persson-Melin og Monica Förster. Gjennom årene har de skapt alt fra fargerike retro servise til rustikk servise i steintøy og mer subtil servise med blomster og grafisk design og noen av de mest kjente mønster er Mon Amie, Eden og Ostindia. Royal design stryker på samtlige punkter: Levering, kundebehandling, feil bruk av egne salgsbetingelser og feil fakturering.


RD klarte å rote bort vare i forbindelse med utsending. De legger skyld over på fraktselskap og gjemmer seg bak salgsbetingelser uten hjemmelsgrunnlag. Tok over dager å få ordren kansellert.

Her finner du klassiske musselmate serviser og krus fra seriene Flora Copenhagen, Riflet, Mega, Hel- og Halvblonde og mange flere. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! About Royal Design Group. Og gaver med historier er nettopp de vi husker, og som skiller seg ut i mengden.


Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg