torsdag 23. juli 2015

Blomstertårn

Blomstertårn

Våre blomstertårn har selvvanning og er konstruert for å vare. Du kan enkelt laget et flott blomstertårn. Vi viser deg hvordan du lager ditt.


Flora blomstertårn er et modulbasert blomstertårn med selv-vanningssystem, som pynter opp i gater og parker eller utenfor din bygning. Disse nydelige fargeklattene har i flere år gitt liv og preget mange bybilder rundt om i landet. Det er et fleksibelt modulbasert system som gir hele forskjellige modeller. Er du glad i blomster? Kanskje litt over gjennomsnittet?


Eller kanskje du drømmer om en fin blomsterdekorasjon i hagen eller på verandaen? Her får du oppskriften på hvordan du lager et enkelt blomstertårn. Har du lyst til å imponere naboene med et lekkert blomstertårn ? Vask alle hermetikkboksene godt og fjern alt papiret som sitter på boksene.


Blomstertårn

La boksene tørke godt før du begynner å lime på steinene. Eller du kan la plantene dekke en stygg mur. Det blir et fint klatrestativ for klatrerosen vi har kjøpt.


Blomstertårnet ble skrudd fast i muren i bakkant så det ikke skal blåse ned. Din bruker er nå registert. En bekreftelse har blitt sendt til din e-post. Vi laget et flott blomstertårn av restene fra et tidligere prosjekt.


Blomstertårn

Få ting gir en bedre følelse enn å kunne lage noe nytt og fint av kapp… Etter mange prosjekter i Spirea-hagen med saging og tilpassing av impregnert materiale, blir det en del kapp. Altså plankebiter som blir til overs. Design i 3D med DohVinci-settet med blomstertårnramme!


Bruk de Deco Pops, styleren og designspissen i dette settet til å pynte et imponerende blomstertårn med flotte rammer for favorittbildene dine. Tårn på Stortorget ved Fangst- og fiskermonumentet. Plasthuset er Bydrifts ”drivhus” ved basen sin på Slottet på nordøya. Spørsmål: Vi har en del ampler og blomstertårn som skal fylles med sommerblomster. Disse skal stå ute i perioden mai til oktober i gater hvor det stedvis er mye skygge.


Blomstertårn

Hvilke sommerblomster vil d. Fra tidlig mai til sent i september er byen nemlig prydet med flere tusen blomster. Flower-tower er som små “hengjande hagar” der me plantar inn ulike hengjeplanter. Desse tårna bør ikkje hengjast ut før tidlegast midt i mai. Nydelig til blomstertårn og terracotta farge er flottest mot grønne planter.


Plantetårn for jordbær, blomster eller urter. Hva har Larvik kommune og Vestfold Fylkeskommune lært av saken om blomsterkassene i Nevlunghavn ? Administrasjonen mottok den 3. I år hadde jeg lyst å prøve ut noe nytt så jeg satte sammen et blomstertårn av ting jeg hadde liggende. To halvbuer og litt oppklippet presenning (biltema).


Kjøpte de to nederste lagene, men ellers er det frøsådd (øverst, Strawberry sundae) og avklipp fra stiklinger jeg kjøpte i februar. Dekorer med et hjemmelavet blomstertårn , der næsten ikke koster noget at lave. Tårnet er perfekt til at pynte hoveddøren med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg