onsdag 15. juli 2015

Lev vakkert

Midt i sentrum finner du Oppdals unike livsstilsbutikk. Her finner du det du trenger for å leve vakkert i ditt hjem og på hytta. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Hos oss finner du det du trenger for å leve vakkert i ditt hjem. Vi har et flott utvalg leverandører innen metervare, møbler og interiør. Lev Vakkert AS fra , Trøndelag.

Vi har også fantastiske kvalitetsklær med norsk design. Lev vakkert står for vakre møbler, tekstiler og andre interiørartikler. Her flyr dagene unna,og det er mandag som betyr ny uke med nye muligheter.


Plan for denne dagen er vindusvask. Først skal jeg fortære et. En livsstilsbutik butik för alla som vill höja sin livskvalité och glädje. Här finns allt och lite till för dig som gillar att njuta och dela med dig av det goda i livet.


Toso Norge AS er leverandør av et stort utvalg av gardinoppheng, liksom gardinstenger- og skinner, liftgardin-teknikker og rullegardiner. Alle produktene lages.

Noen ganger kommer man til perler av opplevelser i vårt eget ferieland. Perler som man er sikker på at man reiser tilbake til. Stokkøya er en slik en.


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. MAGGYs historie handler om go norsk design og plagg som både ser bra ut og føles behagelige. Vi elsker å jakte på de beste og fineste kvalitetene. Vi er damer med bred erfaring innen yrket vårt, vi kurser oss jevnlig for å holde oss opptatert på siste trend.


Her står skjønnhet og velvære i fokus. Kirsten Aune Grønset har drevet interiørbutikken i Oppdal sentrum sammen med sin mann, Joar Grønset. Nå sju år senere selger de suksessbutikken til ekteparet Ranja og Bård Sundseth. Det er helsemessige årsaker som gjør at jeg nå gir meg. Det kom en mann med en pakke til meg i dag.


Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Det er så vakkert der Smådaladn Naturreservat viser seg frem. Noen har satt opp et telt ved elva, der må det ha vært godt å tilbringe denne natta, som har vært kald og klar. Nesten fullmåne er det også. Vi sykler videre, stopper, tar en bilde.


Fjell beundres, to hauker synes mot himmelen, blåklokkene er de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg