torsdag 2. juli 2015

Eikelister

Finn Eikelister Gulv. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Listverk gjør prosjektet komplett og bidrar til å fremheve rommets særpreg og stil. Maxbo har et stort utvalg av lister til ulike formål.


Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører.

Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. Når du kjøper List, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Ramme det inn med en bred og dekorativ list!


Lister er kronen på verket, og gjør rommet komplett og elegant. Lister av eik er svært slitesterke og derfor godt egnet som gulvlister. Det er også utstrakt bruk av eikeparkett i norske hjem, og gulvlister i eik gjør det enkelt å matche. Eik er også velegnet for terskellist til dører.


Hos oss kan du bestille egne 1-meters lengder til dette.

Har du akkurat lagt nytt gulv, eller har du tenkt å gjøre det snart Da bør du samtidig gå til innkjøp av gulvlister hos Byggmax, for å sette prikken over i`en. Mye meninger ja, her kommer enda en stemme for hvite lister! Vet ikke hvordan parkett du har valgt (kjenner ikke til Eik Cotton), men dersom man ikke har den tradisjonelle eikefargen som er på listene man får kjøpt synes jeg ikke det er pent med eikelister.


Tar liksom litt glanset bort fra nytt flott gulv. Deco Systems - Listverk spesialisten som er ekspert på alle typer lister og listefritt. Fotlist Ideal produsert av førsteklasses amerikansk rød eik. Ideallist eller også kalt parkettlist er tykkere i bunn og egner seg derfor.


Spesialist på listverk og utforinger i Råde i Østfold. Vi jobber med lister av MDF, Furu, Eik og Hardtre. Taklister, gulvlister, fotlister og dørlister.


Gjennomført og helhetlig bruk av listverk gir et pent og ryddig inntrykk av interiøret. Vi har listverk i serier med fot-, karm- og taklist, og lister til de fleste. Se vårt utvalg av over standardprofiler på listverk. I tillegg lager vi spesielle lister etter tegning eller prøver.


Kjennetegn Vårt standard listverk har skarpere kanter enn det Norsk Standard beskriver. XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede.

Hos oss får du eksperthjelp på de fleste områder innen trelast og byggevarer. Besøk oss i dag, våre eksperter. Kalles gjerne gulvlist, og er ment for overgangen fra gulv til vegg.


Profiler og dimensjoner matcher i stor grad utvalget til karmlist. Slette eikelister i dette segmentet kalles også for feielist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg