tirsdag 21. juli 2015

Pynting av kransekake

Pynting av kransekake

Julen blir ekstra deilig med gode oppskrifter fra MENY. La deg inspirere her. Start handleturen her! Kransekake må vel definitivt sies å være Norges nasjonalkake!


Pynting av kransekake

Du har kanskje hørt at det kan være vanskelig å bake kransekake ? Det behøver det heldigvis ikke være. Har den siste tiden, kanskje en måne hatt kløe o hodebunnen fra tid til annen. Merker det kanskje ikke hver dag.


Lurer på om det i verste fall kan være sopp i. Pynting av kransekake. Du vil bli overrasket over hvor stor produksjon dere vil klare i løpet av noen gode arbeidstimer på kjøkkenet! Pakk inn kransekakestenger eller små mandelkaker i cellofan, opg du har en liten og søt, spiselig julegave du kan gi til noen du er glad i. En kransekake - enten den er stor eller liten kan også glede familie og. Populær som den er passer kransekake til 17.


Pynting av kransekake

Hjemmelaget kransekake er ikke så komplisert å få til, men krever at deigen lages minst dagen før den skal trilles ut og stekes. Sizoweb kan brukes som bordløper, både på langs og tvers av bordet. Du kan klippe til den lengden du har behov for. Kommentarer til glasur til kransekake 0. Kopiering av materiale fra Godt. Adventsfat av sink med bjørkekvister, kongler og granbar.


Tre roser av betong er lagt på fatet sammen med fire kubbelys. Lysene er dekorert med tallene 1-i sink. Tallene er festet på lysene med en perlenål, som du får kjøpt i blomsterbutikk eller hobbybutikk. Den serveres ofte ved høytider som brylluper, konfirmasjoner og til jul, pyntet med norske flagg, bong-bonger og plastfigur som passer for anledningen på toppen.


I år har jeg ikke hatt tid til å bake egen kransekake så denne er kjøpt, men den ekstra dekoren har jeg lagt på den. Snøglasur til kransekake og pepperkakehus pakke melis eggehviter Noen dråper sitron Miks alt i en kjøkkenmaskin til du har en skinnende konsistens som ikke renner ut av bollen selv om du snur den opp ned. Jeg vet det har vært et tema tidligere, at noen lurte på hvordan pynte kransekake med ekte blomster og tenkte, når jeg fant, at jeg skulle poste et bilde av hvordan det kan gjøres om man vil ha det slik.


I gresk mytologi forbindes overflødighetshornet med oppfostringen av guden Zevs. I følge en versjon av sagnet ble Zevs matet av den guddommelige geiten Amalthea etter å ha blitt bragt i skjul for sin far, Kronos. Blandet i litt rødt i blåfargen også, så ble det mer riktig farge i forhold til serviettene etc. Mamma hadde på forhånd bakt deilig kransekake , og istedenfor å bygge den opp på vanlig måte (tårn) la jeg den utover som et overflødighetshorn, og fylte småkaker inni og utenpå.


Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Ha bakepapir i bunnen av en springform. Stekes på midterste rille i ovnen ved 180° C i minutter. Legg på et stykke tinnfolie oppå kaken dersom den svir seg på toppen. Avkjøles på rist i formen.


Press saften av sitronen og rør inn melis til passe stiv konsistens. I noen tilfeller pr porsjon. Her finner du vårt store utvalg av forskjellig kakepynt. Klikk på varen for å se mer. Baking og flotte kaker har blitt svært populært her til lands og den amerikanske kake-kulturen er på full fart inn på det norske markedet.


Pynting av kransekake

Den byr på fondantlokk, fargerike kreasjoner, frosting og unike kaker som matcher temaet, fargene og anledningen! På enden av skipet var det et dragehode, som hun hadde puttet en liten fyrverkerisak (har ikke et bredre ord ) inni, så når den ble servert sprutet det ild ut av dragemunnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg