mandag 11. februar 2019

Tyrilin varde

Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig? Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.


Her er veggen behandlet med farge Varde. Vi vet hvor mye hytta di betyr for deg, og vil. På denne siden finner du våre brosjyrer for nedlasting (.pdf) Ønsker du brosjyrene tilsendt i posten, bruk kontaktskjemaet.

Lys Varde som roer ned veggene og skaper behagelig romfølelse. Et eksklusivt og transparent strøk som gir trestrukturen farge og lød! Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!


Stilig gråtone som setter et tøft preg. Den mørke fargen som er brukt innvendig her er interiørbeis fra Jotun i fargen Sjøsand. Selv valgte vi Skumring og Varde fra Tyrilin. De ligner på Drivved og Sjøsand fra Jotun.


Vi er veldig fornøyd med disse fargene på tømmerveggene på hytta. Tjærebeis er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir en særegen lød og et eksklusivt utseende på treverket.

Tjærebeisen er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Kan også benyttes på ubehandlede vegger, tak og møbler. Voksen vil beskytte overflaten, forenkle rengjøring samt gi lyse tresorter som eik, ask, lønn, furu og gran en gylden, silkematt overflate. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Interiørbeisen beskytter også treverket mot gulning. Kort oppsummert er dette noen av hovedargumentene for at mange velger Tyrilin. Nå skal vi olje gulvet med trestjerner.


Hvilken farge passer best til hhv Skumring. Den ble mer brun enn grå som vi ønsket, men panelen var gulnet så det ble vel feil resultat. Spar tid og penger på neste hotellreservasjon.


Finn den perfekte bilferie i Varde med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Del gjerne dine erfaringer med oss! Vår produktserie dekker alt fra utendørs behandling av vegg og terrasse til innendørs interiørbeis og.


Noen som setter pris på dager hvor man kan krølle beina opp i en deilig sofa og nyte en god bok? Spørsmål om lysning av gammelt panel er en gjenganger når vi treffer folk på hyttemesser. Folk med hytte på fjellet eller i skogen ønsker å bevare den synlige trestrukturen når de pusser opp, og da er ikke maling noe alternativ.


Men de vil gjerne ha det lysere, på en enkel måte, sier Christina Hanevol produktsjef for Tyrilin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg