tirsdag 12. februar 2019

Piratshow norsjø ferieland

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Ditt Ferieland i Telemark.


Campingresort med alt du trenger på ett sted! Piratshow i hele Juli. Marina og gjestehavn for privatbåter.

Vi tilbyr hytter til utleie og har mange døgnplasser for camping. Utleie av tråkkebåter, minigolf og kano. Restaurant inne - og utendørs. Norsjø Ferieland er en stor familievennlig campingplass med kort veg til Bø i Telemark og Bø Sommarland. Flott utgangspunkt for å besøke Telemarkskanalen.


Sju aktører, helaftens forestilling, nytt manus med mye moro for store og små. Med sin unike beliggenhet ved Telemarks-vassdraget forsvarer den sin plass som en av Norges fineste campingplasser. Blomsterprakten og grønne plener gjør at du vil trives ekstra godt innerst i den lune bukta ved Norsjø.

Du er hjertelig velkommen! Kort fortalt skiller vi oss fra andre reiselivsdestinasjoner fordi plasseringen geografisk byr på unike forutsetninger. Kabelbanen har fem master og en 5meter lang wire som drar inntil seks kjørere av gangen rundt banen.


Premieren blir fredag 30. Er du klar for ferie? Nyt late dager på badestranda eller prøv noen av våre aktivitetstilbud. Nedenfor finner du en oversikt over hva vi har å by på. Hva skjer i Telemark?


Et paradis for ferie og fritid. Kabelpark for vannski og wakeboar campingplass, campinghytter og marina. Egen rutebåt på Telemarkskanalen. Kun min fra Bø Sommarland og Norsjø Golfpark.


Velkommen til reiseruteplanleggeren. Du kan bruke dette verktøyet til å lage din egen reise. For å lage din egen reiserute, klikk for å legge til et produkt i. Vi gleder oss så mye til ferietid at vi legger ut fullversjonen av vår nye film.


Len dere bakover et par minutter og ta inn duften av sommer. Gvarv, Telemark, Norge.

Foto Fredrik Håheim Hvaara. Vi kan røpe at blant annet Shadows-hit nummer ”Apache”, er med på kveldsmenyen. Ta med barna dine på piratshow ! Visste du at forfatteren av Livets lenker, Christin Grilstad Prøis, også er skuespiller?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg