fredag 1. februar 2019

Skråtak soverom

Jeg er godt i gang med å tegne opp hvordan vi skal gjøre det på soverommet vårt, sjekk ut idéene og tankene her! De som skal bygge på nabotomten vår påstår at de hadde fått beskjed fra kommunen at soverom under skråtak av brannårsaker ikke er lovlig. Oppussing av soverom med skråtak byr på litt flere utfordringer enn når taket er rett.


Så i dag tenkte jeg å dele noen bilder fra prosessen vi er inne i nå, vi har nemlig tatt fatt på soverommet. Da vi flyttet inn, skjønte vi raskt at det å stange hodet i skråtaket når man forsøkte å sette seg opp i sengen, ikke var den beste. Jo da, du kan gjøre innredningstabber dersom du har et soverom med skråtak.

En vanlig tabbe er å innrede på en slik måte at det blir umulig å re opp sengen, noe som for eksempel kan være vanskelig dersom du plasserer en dobbeltseng med langsiden inn mot skråtaket, sier Ruud. Før og etter: Fra rotete soverom til ryddig multirom Før og etter: Slik utnytter du plassen under skråtaket Dominerende skråtak kan gjøre det vanskelig å innrede gode rom. Vi forandret de trange rommene til en luftig etasje med gjeste­rom og masse oppbevaringsplass. Blomster på soverommet. Riktignok i små mengder, siden de også krever oksygen om natten.


Noen blomster i vinduskarmen eller på nattbordet er likevel helt innenfor. Finn og lagre ideer om Soverom på Pinterest. Utforsk lignende emner.

De fleste av oss har de samme utfordringene med å utnytte plassen best mulig. Smale nisjer, knevegger under skråtak og skjeve gulv er ingen hindring for å lage både vakre og praktiske løsninger. Nedenfor viser vi fram noen smarte løsninger vi har laget. Bli inspirert og presenter gjerne din utfordring for oss så vi kan lage enda flere! Du kan enten bestille en møbelsnekker, eller benytte et spesialfirma som bygger skap på mål.


Eller du kan gå i gang selv å bygge skapet fra bunn av med alle de utfordringene det byr på med tanke på skrog, dører, hengsler, kurvsystem osv, og samtidig få en god finish. Hyggelig med blomstertapet på soverommet 07. En svak eim av blomster er spennende, duft som skaper følelser og påkaller minner. Med tapet på veggene kan du skape stemningen på soverommet. Her har vi tatt fram noen tapet som gir et hint av blomsterduft.


I denne artikkelen vil vi prøve å ta pusten fra deg. Vi har skapt et vakkert bildegalleri. Det er moderne og kreativt designet Soverom med skråtak. Ta en titt på de unike bildene og la deg forføre deg og inspirere!


Har du et soverom uten skap kan du lage en ramme av garderobeskap rundt sengen slik det danske firmaet Køkkenskaberne har gjort her. Tenk utenfor boksen og velg kjøkkenskap hvis det passer bedre! Like viktig som god lagringsplass er det med riktig gulv på soverommet.

Senger og skap innebygget mot skråtak. Eik garderobeskap mot skråtak. Garderobeskap tilpasset under trapp. Soverommet har blitt et stadig mer prioritert rom. Nå som alt annet i huset har blitt så åpent, har det tvunget seg frem et behov for et rom der man kan ha alenetid borte fra resten av familien.


Paret har endret en del på uttrykket og planløsningen i leiligheten. Tregulvene har fått litervis av hvit maling, kjøkken og bad har blitt freshet opp og den øverste etasjen, som tidligere var ett stort rom, er nå gjort om til to soverom. De små justeringene har ikke kostet all verden, men har likevel hatt stor betydning for uttrykket.


Supplerer du med naturmaterialer understreker du roen enda mer. Blir det for romantisk og rolig, og du ønsker et lite brud tilfører du et varmt rødt element. Dette bør du tenke hvis du skal pusse opp soverommet.


Få soverommet til å virke større. Det er stor forskjell på å tapetsere en liten vegg og et stort soverom. Det betyr at du kanskje har budsjett til en ekstra fin tapet, noe som kan ha mye å si for opplevelsen av romstørrelsen. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.


Her var det løse teppefliser på betonggulv, gulnet og hullete miljøstripe på veggene, furupanel i takene samt to store skyvedørsgarderober med dekorterte speildører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg