torsdag 28. februar 2019

Signature collection by halvor bakke

Han har designet sin egen møbelkolleksjon for Bohus, Signature Collection - en kolleksjon med kvalitetsmøbler, som har et bredt spekter av ulike uttrykk og stiler. Alle møblene med merket, har den ultimate kombinasjonen av design, komfort, kvalitet og pris. Magnor Oppveksten på gården i Stavern bidro til en sterk forkjærlighet til naturen, noe han har tatt med seg videre i livet. Halvor Bakke står bak designet som er laget med god håndverkstradisjon.


Den består av sofaer, sofabor spisebor stoler og mye, mye mer. Fokus har han på de enkle rene linjer.

Bakke mener det er viktig å være personlig når man innreder. Med Signature Collection Sleeping er du garantert en seng som oppfyller alle dine behov. Og viktigst av alt, med denne kolleksjonen - tilgjengelig eksklusivt hos Bohus - får du mye for pengene. Filosofien er enkel, alle produkter merket med Signature Collection Sleeping skal være den ultimate kombinasjonen av design, komfort, kvalitet og pris.


Betal mindre for hoteller, leiligheter, hytter og hus med vår Prisgaranti. Finn laveste nettpris her. Vi er så glade for at så mange liker. Nå får du av kjøpesummen i gavekort.


Derfor er valgfrihet sentralt i hans kolleksjon.

En tom sofa er for meg en død sofa. Her viser han noen enkle pyntetriks for å gjøre din sofa. Velholdt spisesofa fra Signature Collection.


Fantastisk god å sitte i. La deg inspirere av 2sider med nydelige interiørbilder fra både hus og hytte. Les artikkelen og se nyhetene her! Stort utvalg av Signature klær her.


To puter fra Signature Collection. Nypris var 87- per stykk Selges 40- per stykk Kan sendes mot porto. Signature Collection er en kolleksjon Halvor har utarbeidet i samarbeid med Bohus, og består av flere sofaer, salgonbor stoler (egen loveseat og gyngestol!!), spisegrupper, TV benk etc Jeg har vært så heldig å få jobbe med Halvor i ulike prosjekt i mange år, og også fått synse litt om Signature Collection. Det blir spennende å se nærmere på kolleksjonen når den kommer i butikk. Vi gleder oss til å vise dere høstens kolleksjon!


I dag var vi en liten svipptur innom Bohus, og jeg tror jeg er litt forelska. Knipsa noen snapshots med telefonen, så bildene er ikke helt superduper, men van får nå et visst inntrykk. Easily share your publications and get.


Spisestuemøblene er fleksible,. Trukket i koksgrått ullstoff. God sitte- og liggekomfort. Sjeselongens ramme er renset med Kärcher rensemaskin og gode produkter fra samme leverandør.

Putetrekk er vasket i maskin. Any room, any occasion, can be transformed when it’s styled with the scent of Jo Malone London candles, room sprays, diffusers and linen sprays. Discover unexpected fragrances and elegant gift giving at Jo Malone London.


Kolleksjonen skal stå klar i butikken 15.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg