mandag 25. februar 2019

Jotun farge soverom

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Farge og inspirasjon. Se mer fra denne boligen her. Panelet er malt i samme farge med LADY Supreme Finish i en matt glansgrad.


Inspirasjon når du skal male inne. Ta en titt på disse rommene, kanskje du får noen ideer til hvordan du kan male hjemme hos deg. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun.


Det handler om tankesett og livsstil.

Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge.


Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge. Camille-Renée Finsru fargekonsulent hos Maxbo Stormarked Vækerø, mener det er viktig å være klar over hvilke egenskaper ulike farger har når du velger farge til soverommet. På soverom kan dempede grønn- eller blåtoner være gode fargevalg, for å skape en rolig, avslappende sone. Rosa kan dempe angst og stress, men oppfattes ofte som en veldig feminin farge.


Det mange ikke vet er at den sammen med striper på tekstiler og tøffe elementer i skinn, kan den gi et varmt og godt soverom. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå, på soverom , mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Hent inspirasjon fra garderoben din – Hvilken farge du skal velge er selvfølgelig individuelt.


Orange er livsgledens farge , og ifølge Steinbo, riktig farge hvis du er ute etter romantisk sex. Rødt, derimot, spriter opp med mer lidenskap på soverommet, mens fiolett er fargen for den eventyrlystne.

Disse fargene er jo ikke sovefarger, men som Steinbo påpeker, er det ikke all verdens som skal til. Deler du soverom med. Velger man store kontraster mellom farge på veggflate og detaljer, trer detaljene tydeligere frem, og det kan gi et oppstykket og urolig inntrykk. Men dette er varme, vennlige og friske farger – som gir energi, styrke og glede. Blått er en farge som også er lett å mikse med andre farger, men noen egner seg selvsagt litt bedre enn andre.


Rødt og grønt er sikre kandidater, men også oransj og brente toner som sennepsfarger og litt sære gul-nyanser er fint til blått, sier farge -eksperten. I blå miljøer senkes pulsen, blodtrykket minker, og i et blått soverom sover vi i snitt timer og minutter, ifølge en amerikansk undersøkelse. Blått er derfor et meget godt valg for den som er opptatt av en god natts søvn på soverommet. Sammen med naturlige materialer og aksentfarger får rommet sting, uten å bikke over i. Mr Gustav har blitt byttet ut med en mørkere farge , nemlig BYGE fra Jotun.


Etter litt frem og tilbake så falt valget på denne, og det er jeg skikkelig glad for. Synes fargen er helt nydelig! Vi har mørk lilla på soverommet. Den mørkeste lilla fra jotun. Har hatt den i over år nå og er superfornøyd.


Utrolig behagelig farge å hvile øynene på, ikke for kaldt, passe lunt. Har lilla matter i samme farge som veggen, men bruker å variere gardiner og sengetøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg