fredag 8. februar 2019

Hvor mye maling trenger man

Hvor mye maling trenger man

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Hvor mye maling trenger man

Beregn hvor mye maling du trenger. Her kan du beregne hvor mye maling du trenger til jobben du skal gjøre. Skriv inn den totale størrelsen på området du skal male. Eksempel: Flaten som skal males er kvadratmeter.


Normalt kan man male 6-kvadratmeter per liter maling på en innvendig veggflate. Dette vil gi deg det antall liter maling du trenger for ditt prosjekt. Eller hvor mye maling du trenger. Wood Tex Patina kan du i løpet av bare et knapt år gi f. Hvor mye maling trenger jeg for og male huset utvendig? Dette er spørsmål alle som skal male stiller seg.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. For å gjøre det enkelt for deg har vi utviklet en guide som tilsier hvor mange liter du trenger. Funnet ut hvor mye maling du trenger ? Vanlig veggmaling dekker vel ofte 8-kvm per liter. Med som utgangspunkt trenger man liter per strøk.


Har ikke veldig gode forutsetninger for å anslå tidsforbruk, men tipper man vil bruke 3-timer på et strøk. Vi har lagt til alle våre produkter en malingskalkulator som automatisk beregner hvor mange liter maling du trenger. Gå til produktsiden og finn det aktuelle produktet du skal anvende.


Med to strøk skal du da male en flate på 2kvadratmeter. Med et forbruk på ti kvadratmeter per liter får du 240:1 altså har du behov for liter maling. I tillegg til husveggene må du ha bestemt deg for hvilke produkter, farger og mengder du trenger til vinduer, dører, takrenner og alle andre detaljer. Stoppe midtveis i jobb å gå kjøpe mer betyr malingen vil begynne å tørke og du vil se synlige kanter der du sluttet å male.


For noen går det fort å regne ut hva man trenger , men for de fleste oppleves dette litt vanskelig. Lurer du på hvor mange spann med maling du skal kjøpe? Her kommer tommelfingerregelen: En liter med maling vil vanligvis dekke ett strøk på 8-12m av veggen. Det vil si at ett spann vil normalt dekke ett strøk på ca 100m2. Når du trenger hardt trenger kroppen derfor protein.


Hvor mye maling trenger man

Et proteinrikt kosthold inneholder mange ulike typer aminosyrer, og åtte av disse er essensielle for mennesker. Det betyr at kroppen ikke klarer å danne dem selv. Kommer an på om det er familie, ok å kunne hjelpe hverandre begge veier. Helt greit å lære ungdommen at det går an å gjøre tjenester for andre uten at. Du bør beregne litt ekstra, spesielt hvis veggen eller taket er av typen som trekker til seg mye maling.


Det er egentlig ikke vits å kjøpe mye ekstra, bånnskien har du sjelden bruk for, mener Bergesen. Husk at du trenger mindre maling til andre strøk. Sjekk selv om vinduer, dører, treterrasse, gjerde m. Hva er ca pris på jotun- maling til å bruke innendørs? Vi tipser det om når du bør male, hva slags utstyr du trenger og hvordan du beregner hvor mye maling du trenger. For å slippe å kjøpe inn for mye eller for lite maling , bør du finne ut hvor mye maling du trenger til rommet du skal male.


Hvor mye maling trenger man

En enkel måte å finne ut hvor mye maling du bør kjøpe inn, er å ta lengder gange høyder på veggen. For å finne ut det, må du finne ut hvor store flatene som skal males er. Da får du riktig antall kvadratmeter. Derfor trenger du en ekstra solid maling på gulv. Gulvmalingen skal være vaskbar, robust og tåle en del juling.


Et godt tips når det gjelder gulvmaling er å gi malingen litt ekstra tid på å bli gjennomherdet. Det tar ofte tre til fire uker, så vær forsiktig. Er man flink i begynnelsen sparer man seg for mye irritasjon, sier Henningsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg