tirsdag 26. februar 2019

Peacock ari behn

Lys som brytes i en praktfull fjærprakt. Tradisjon og fornyelse er smeltet sammen til moderne skulpturell eleganse. Maleriene til Behn selges nå i snitt for 100. Slik som maleriet Himmelen over Bloksberg.


Kan sendes mot at kjøper betaler frakt.

Velg mellom ulike krystallglass, en karaffel og tre lysestaker. Serviset (deler krystall og deler porselen) selger svært godt, og det er nå solgt 35. Norge siden lanseringen 19. Her har påfuglen spasert stolt forbi. Da Ari lanserte eget servise-design første gang var det med lanseringsfest, masse PR og virak.


Han har tidligere gitt ut noveller, fortellinger og artikler i tidsskrifter før han oppnådde kritikerros for sin fortellerkunst i debutboken Trist som faen. Et gjennomgangstema her er unge mennesker som forsøker å finne sin plass i en komplisert verden.

Familien slo seg ned på Østlandet da Ari var seks år gammel. Behn har gått på Steinerskolen i Moss og er døpt i Kristensamfundet. Jeg fikk vite det lille julaften, før det ble offentliggjort foran alle under julemiddagen på julaften. Det var en ganske vond opplevelse, sier Ari , som var da ti år gammel.


Liste på alt magnor peacock champagneglass design ari behn Fra Gadyet. Ari Behn , norsk forfatter. Vanligvis tar det to til tre år før et servise har etablert seg på markedet. Ari hevder at samværet med prinsesse Märtha Louise og deres tre døtre hjelper på humøret, men at de psykiske problemene likevel har blitt verre.


Generelt er jeg kronisk deprimert, og det blir stadig verre, ser det ut til. Ari hevder at han blant annet sliter med at de andre i kongefamilien må svare for det han holder på med. Behn uppskattade att spela teater, rita och skriva och bestämde sig i 15-årsåldern att det var författare han ville. Det er nå over to år siden Ari og Märtha gikk fra hverandre, og begge har drevet med mange prosjekter og vært mye i rampelyset siden bruddet. Bare Aftenposten mener Behn kommer ut av sitt første skriveprosjekt som prinsessegemal med motet og æren i behold.


For to uker siden ble serviset med navnet Peacock presentert. Men ikke alle kritikerne mente Behns design var originalt nok.

Kritikkene var jo forventa, og det var jo ikke mer enn et par stykker. Terningkast 5: Forrykende og nådeløst portrett. På plass blant publikum var også Behns nye kjæreste, Ebba Rysst Heilmann.


Hun kom til arrangementet sammen med Behns mor, Marianne Behn (63). Jeg ønsker dem all lykke og kjærlighet de kan få, sier han til Se og Hør. Behn og prinsesse Märtha Louise, som giftet seg 24. Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah.


De har delt omsorg for barna. Gud så deilig -taideprojekti oli yhteistyö taiteilija Unni Askelandin kanssa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg