søndag 17. februar 2019

Smarte løsninger

Smarte løsninger

Vi bruker selv mange av produktene våre i hverdagen. Målet er ikke å ha størst utvalg, men å ha de beste varene! Vi har utleveringspunkt hos Klaververkstedet Musikksenter AS hvor du kan hente varer i butikkens åpningstider! Vi ønsker å levere gode og gjennomtenkte produkter i høy kvalitet!


Her finner du blant annet arbeidsbukker, malebukker. Spiseplassen skal være både praktisk og hyggelig. Der vil vi ha fine oppbevarings­ løsninger som både holder orden og gir god stemning. Veggbokser gir mulighet for oppbevaring av praktiske ting som salt og pepper, gryte­underlag og servietter, sammen med bilder og pynt. Løsninger for smarte hjem blir stadig mer populært.


Nå kan du enkelt få oversikt over hjemmet eller hytta på mobilen. Smarte produkter som gjør hverdagen enklere. Entreen eller gangen er det rommet som ønsker alle velkommen når de kommer inn i hjemmet ditt. Det er hyggelig å komme inn i en gang som både er ryddig og fin, så går du med planer om å gjøre noen forbedringer er det bare å sette i gang. Her får du noen tips til smarte og billige løsninger det er lett å ta tak i. HER FÅR du smarte tips til hvordan du stryker perfekte skjorter!


Smarte løsninger

God arbeidsplass på vaskerommet. En god arbeidsbenk er nærmest et must på et vaskerom. Er rommet lite og trangt, kan benkeplaten plasseres over vaskemaskin og tørketrommel (bare sørg for å sikre den godt).


Vi sparket i gang debatten og utfordret politikere og el-sparkesykkel leverandørene til sammen finne gode løsninger for bruk av el-sparkesykler. Integrerte løsninger. Skal du sette inn nytt kjøkken, eller justere det du allerede har?


Da er det lurt å tenke på hvordan du ønsker at kildesorteringssystemet skal være. Et godt system trenger ikke ta mye mer plass enn en vanlig søppeldunk, og mange kjøkken leveres med gode kildesorteringsløsninger. Du trenger ikke å bo smått for å trenge smarte løsninger – og møbler – når du har barn. Med massevis av leker er det godt å kunne gjemme unna det meste i dype skuffer og skap. I de åpne hyllene kan du vise frem finstasen!


En seng med oppbevaring er rett og slett genialt på et barnerom. Med Epoq får du ikke bare et kjøkken etter dine behov, du får et kjøkken som gir muligheter for en mengde smarte løsninger. Gjør matlagingen enklere og la deg inspirere med alt fra unike løsninger for strømuttak til smarte oppheng og innredninger.


Smarte løsninger

Vi leverer nivåmålere for avfallsbeholder, og avfallsbeholdere med komprimering, som varsler deg når beholderen er full. Med våre smarte løsninger for avfallshåndtering sparer du miljøet, og deg selv for ti ved å kun tømme beholderene når de er fulle. Med mange familiemedlemmer kan det fort bli mye rot i hjemmet. Vi viser deg seks smarte løsninger som kan gi deg oversikt i kaoset. Med smarte produkter er det hjemmet som tilpasser seg deg, og ikke omvendt.


Med produktene våre for automatisering av hjemmet, smartbelysning, trådløse høyttalere og ladere og andre smarte produkter kan du få hjelp til mye hjemme. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, vil vi anta at det går bra. Dette lærer du mer om i Palma: Konkrete råd for hvordan du kan sikre bærekraftig, fremtidsrettet endringsledelse. Hvorfor kundeopplevelsen og data vil stå sentralt. Les om våre smarte løsninger for yrkesbygg.


Smarte løsninger

Det er slutt på tiden da man brukte hele helgen på å måke snø og få hytta varm. Oppdag hvordan Fords smart-teknologi er selve DNA-et hos Ford. Trykk play for et perfekt samarbeid. Den største muligheten til at Norge skal bli dyktige på smarte byer ligger i vår flate samfunnsmodell. Vi tar tempen på samarbeid og spør hvordan det samarbeides på tvers.


Med en smart - løsning i hjemmet får du full oversikt og kontroll over boligen hvor enn du skulle befinne deg. Gjennom en enkel app fjernstyrer du boligens lys, alarm, varme og andre elektriske apparater fra mobilen. Utvalget fra leverandører er bredt, og listen over mulige bruksområder øker stadig. Stuen er til kos og samvær.


Hold orden med små, smarte oppbevaringsløsninger og utnytt hvert hjørne! Det avgjørende å innrede bygg med fleksible- smarte løsninger som er enkle og raske å montere, og som kan demonteres og gjenbrukes ved behov. Begrepet smarte løsninger i innredningen bruker man jo ofte om møbler som kan brukes til mer enn en ting, samtidig som det er plassbesparende.


Før du bruker penger på en supersmart hylleløsning ville jeg sett på det mest grunnleggende i et soverom, nemlig sengen, sier Klungsøyr. Et lite kjøkken kan være både fint og smart. Her er kjøkken med smarte løsninger fra Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg