onsdag 6. februar 2019

Kökshandtag

Men kökshandtag är inte heller begränsade bara till möbler, utan kan också passa till många olika sorters garderober. En garderob med vanligt dörrhandtag kanske man inte ska montera kökshandtag eller knoppar på, men många garderober passar faktiskt kökshandtag utmärkt till. Att välja kökshandtag är en viktig del när du skall skaffa dig ett nytt kök. Ibland behöver man kanske inte skaffa helt nya köksluckor utan det räcker med att byta kökshandtag för att hela köket skall få ett nytt utseende. De får stå ut med att du drar i dem varje dag, men handtagen i köket ska ändå kunna bidra med både stil och elegans.


Vårt utbud av kökshandtag och knoppar kan enkelt mixas och matchas med några som du redan har och kanske vill behålla.

Eller så kan du välja en ny stil för hela köket. Kökshandtag är ett enkelt och smart sätt för dig att göra en förändring i ditt kök utan att behöva renovera. Handtagen är den där lilla detaljen som verkligen kan förvandla ett kök. Vi har ett stort utbud av kökshandtag , skåphandtag och lådhandtag.


Alla våra handtag är i hög kvalitet trots det låga priset. Hitta handtag för kök, skåp, lådor, luckor, byråer med mera i listan nedan! Kökshandtagen sätter den unika stilen på köket och ska hålla för dagligt slitage många år framöver.


Hos oss hittar du kökshandtag för alla stilar och smaker – allt ifrån handtag i retrostil till mer lantliga modeller. Välj mellan en mängd olika utföranden och material som t ex mässing, rostfritt, koppar och krom.

Vi har kökshandtag i många olika mått, standard som udda för dina luckor, lådor och skåpsdörrar. Har ni renoverat eller vill ni fräscha upp i hemmet? Här hittar ni sveriges bredaste sortiment på kökshandtag , skålhandtag pch knoppar.


Stora kökshandtag och knoppar skapar blickfång i köket medan mindre modeller låter luckan komma fram. Viktigast är att beslagen passar din hand och är enkla att använda. Du kan blanda både knopp och kökshandtag , men låt gärna färg eller material följas åt för ett enhetligt intryck. Välj mellan mängder av olika typer av handtag, allt ifrån kökshandtag till ytterdörrhandtag av god kvalitet. Till badrummet kan du till exempel välja ett handtag med tillhörande vridlås som både är enkelt att låsa och öppna.


Modernt handtag för lådor och skåp. Snyggt och smalt handtag med en böjd form. Handtaget har en längd på 177mm och har ett hålavstånd på 96mm. Hantverkskunnigheten om hur man ska ta fram ett handtag i denna ädla träsort har utvecklats rejält och den vackra finishen kan bestå i många år. Gör om mycket med hjälp av lite – byt knoppar och handtag.


Förnya kök och badrum med små medel. Leta ut nya knoppar eller handtag och förstärk en stil som. Beslag Design AB har ett stort fokus på produktutveckling och följer marknadens inredningstrender. Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter. Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager.


Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler?

Alltid fraktfritt och snabb leverans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg