mandag 4. februar 2019

Jysk duker

Jysk duker

Vi har til kjøkken, bad og stue. Duker - Alltid mange varianter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Klassiske duker i tidløst design. Bordduker og fest bord går hånd i hånd.


Jysk duker

Derfor forbinder mange av oss hvite duker med spesielle anledninger som bryllup, dåp og konfirmasjon. I tillegg til den klassiske hvite bordduken har vi stoffduker i offwhite, grått, blått og sort. Med andre ord har vi garantert en duk som passer din stil og. Alt du trenger av bordtekstiler, duker og spisebrikker til store og små anledninger. En duk piffer enkelt opp et kjedelig spisebor uansett om det er til hverdag eller fest.


En bordduk fungerer også godt som beskyttelse mot flekker og søl. Våre uteduker finnes i mange farger og mønstre, og du finner helt sikkert en som matcher din stil. Velg din favoritt og få den tilsendt eller hent den i Princessbutikken.


Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt. Det er enkelt å bestille store duker i nettbutikken vår.


Hos JYSK får du alt til boligen, og til hyggelige priser. I kundeavisen til JYSK finner du alltid gode tilbud på produkter til soverom, baderom, kontor, stue og hage. Oppbevaringsløsninger og andre interiørartikler inngår også i sortimentet. Georg Jensen Damask står bak en bred kolleksjon av eksklusive duker , skapt i samarbeid med noen av de største danske designikoner gjennom tiden såvel som nåtidige skandinaviske designere.


Fra damaskvevde og satinvevde duker til lerretsvevde. Tekstiler gjør borddekkingen mer levende og hjemmekoselig. Hos Rusta finner du både ensfargede og mønstrede duker til hjemmet.


Våre voksduker er praktiske å ha hjemme og gjør seg godt både på utebordet og innendørs, du unngår flekker og kan lett tørke av matrester. Pynt til fest med en vakker duk og en matchende bordløper. Finn din favoritt blant vårt store utvalg av interiør i tidløs design! Trenger du nye gardiner til stua, nytt deilig sengetøy eller kanskje nye håndklær til badet? Kle opp bordet til middag med flotte duker , sitteputer og bordbrikker.


Duk til kjøkkenbord eller duk til spisebordet, linduk eller bomullsduk, eller kanskje en lekker løper? Hos oss finner du alt du trenger for en praktisk og samtidig flott spiseplass. Trenger du en mer slitesterkt eller vanntett duk kan en voksduk være å anbefale, de kommer i ulike størrelser med ulikt motiv på, en voksduk er perfekt til å beskytte bordet fra søl og fukt, du tørker bare av duken med en fuktig klut så er den ren og klar for neste selskap. Voksduk DVERGJAMNE 140cm grå. Velg mellom vanlige duker , voksduker , spisebrikker og løpere – se hele utvalget nedenfor.


De har voksduk i metervare. Ja, vi har alltid voksduk på. Kanskje det #128578; Selger Bohus og Skeidar voksduker ? Anonymous poster hash: 1aed0.


Jysk duker

Om du behøver en ny duk, har JYSK en god og billig løsning til deg. JYSK selger tusenvis av meter i Skandinavia av denne geniale varen, som naturligvis også kan brukes til mye annet enn duk. Du kan altså selv bestemme hvor lang din nye velurduk skal være. Mange av tekstilene fins i flotte serier og farger, du kan mikse og matche mellom farge og stil.


Skap ditt eget eller sesongens uttrykk med utgangspunkt i ulike tekstiler på bordet. Bruk gardiner, puter og pledd for å skape en koselig stemning hjemme! Hos Rusta har vi tekstiler i massevis av farger og kvaliteter, fra duker , sitteputer og rullegardiner til sengetøy, pledd og sengetepper. Vi oppdaterer stadig tekstilavdelingen med nye farger og mønstre – for at du enkelt skal kunne forandre hjemmet etter sesong.


Jysk duker

Her finner du vårt utvalg av duker til din fest! Det er ikke alltid man vil legge frem den dyreste håndbroderte duken i selskap og ofte kan en litt mer solid variant være vell så flott! Enten om du skal arrangere barnebursdag, temabursdag, konfirmasjon eller bare invitere til festlig lag, så har vi duken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg