torsdag 7. februar 2019

Jotun lys antikk

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! En svak varm beige tone. Dette er en farge som har en ncs kode som forteller oss at den består av både grønt og gult.


Men denne fargen spiller deg et lite puss, for opplevelsen av fargen er at den er en svakt rødlig beige tone. Vil kunne oppleves noe rosa i enkelte settinger.

En lys gulaktig grå tone. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Det gjør at fargen ikke blir. Dørene beskriver du i Antikkhvit, - denne fargen finnes det flere av. Beige toner skaper ganske enkelt et lunt og godt bakteppe for ditt interiør, - rom det er godt å oppholde seg i. Her er våre beste beige farger.


Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. En gulaktig gråhvit tone.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Så hvilken du her skal velge avhenger av hvilken du trives best me og interiøret ditt ellers. Et godt gjennomtenkt fargevalg skaper gode harmonier i hjemmet. Gråaktig hvit, med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme. Passer godt til gråtoner med litt gult i, som Lys Antikkgrå, Antikkgrå og Grå Harmoni.


Lys , varm, rødaktig beige. Den går godt til beige toner med stor grad av rødhet i seg, som Macchiato og Muskatnøtt. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Hvitt er altså ikke bare hvitt, men heller et hav av små viktige nyanser som ofte danner grunnlaget for våre. De gule undertonene i Lys Antikkgrå kan oppleves som litt grønt i noe lys så du bør teste med.


Vi valgte lys antikk til alle vegger i huset vårt. Vi har også industrimalte, hvite lister. Da vi begynte å male, så veggene ut til å være mye gråere enn jeg hadde tenkt (vi hadde tidligere hatt lys antikk i stuen der vi bodde før). Vi ble heldigvis godt fornøyd med det ferdige resultatet.


Jotun Lady 4Lys Antikk. LYS ANTIKK MATT LADY BALANCE. En varm lys beige hvittone som passer godt til huset, men kan også brukes på vinduskarmer og utvendig detaljer.

Egenskaper: Gir treverket et matt, hvitskuret, lutet utseende. Inneholder lysfilter som effektivt reduserer gulning. Beskytter treverket mot fett, vann og annet som kan gi skemmende flekker. Den finnes også som lys antikk grå. Har en prøvd Lys Antikk grå på en vegg mellom kjøkken og stua, men mannen min synes.


Prøv selv og opplev forvandlingen! Akkurat passe lys gråfarge, det er tydelig at veggene er grå og ikke hvite, men helhetsinntrykket er like lyst som tidligere. Hos oss kan den av og til se litt grønnaktig ut pga den lille dråpen gult, det er det greit å være klar over. JOTUN PANELLAKK ANTIKK nytt liv til gulnet.


Det ikke slik at kun en lys farge kan få et rom til å virke større. En mørk farge kan skape dybde, og det kan også gjøre underverker med romfølelsen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg