torsdag 14. februar 2019

Lys hus

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Som en del av et trivselsprosjekt på Majorstutunet Bo- og behandlingssenter, fikk vi hjelp av Lys til ditt hus med redesign og lyssetting av kapellet vårt, som var i dårlig stand. Med nytt lysdesign, nye farger og tekstiler ble kapellet så fint at både beboere og ansatte begynte å bruke det mye mer enn før.


Lys -Huset vektlegger kunnskap og god service. Kunnskap har vi tilegnet oss gjennom års drift og tett samarbeid med våre leverandører. I tillegg står vi friere til å skaffe varer som normalt ikke lagerføres i vår forretning.

I sin veileder Godt lys i boligen tipser Lyskultur om at det er lurt å huske på at fargede og sotede vinduer, mørke vegger og mørke tepper er ting som kan sluke mye lys. Persienner og gardiner bør kunne trekkes helt opp eller helt til side for å kunne slippe inn så mye dagslys som mulig. Lys til ditt hus lager belysningsplaner for omtrent alle typer byggeprosjekter, men har spesialkompetanse på bolig. Er det lite hyggelig i stuen din til tross for pen sofa og lekker tapet? Da er en belysningsplan kanskje det du trenger.


Det er utrolig nyttig å kombinere lys og husnummer. På denne måten kan husnummeret sees selv i mørket. Blir husnummeret belyst med solarteknikk, er man helt uavhengig av strømtilførselen.


De er utrolig slitesterke og holdbare.

Enter the username or e-mail you used in your profile. Husk brannsikkert lys og tillatelse fra eier om huset ikke er ditt. Og huset trenger ikke være øde og forlatt. Om du har et istandsatt gammelt hus , del gjerne husets historie med oss.


Mange er glad i gamle hus , men få kjenner tilskuddsmulighetene og tradisjonshåndverket som må til for å få bygningsarven på fote igjen. Elevene gjør enkle forsøk med elektriske kretser, og lager så elektriske koblinger i miniatyrhus slik at det blir lys i huset. Sett batteridrevet lys inn i et hus du er glad.


Kreativ lysdesign tar begrepet belysning og lysplanlegging lengre enn tradisjonell grunnbelysning. Gjennom aktiv bruk av kontraster og effekter oppnås en synergi som gir liv og dynamikk til miljøet. Smart Hus AS har gjennom flere år levert installasjoner hvor lys har vært et verktøy for å skape stemninger.


Nydelig gammelt hus med lekre gråfarger som fremmer de vakre hvite detaljene. Forestill deg at du kan skru av alle lys i hele boligen med kun ett trykk. Opplev magien ved å forvandle et arbeidsrom til hjemmekino med et tastetrykk. Eller bruk lysene til å skape illusjonen om at noen er hjemme når du er på ferie. Velg en lysinstilling som forbedrer konsentrasjonen eller som lar deg slappe bedre av etter en lang dag.


Kjøp Led Lys Hus til engros priser, med bra frakt satser og rask levering! Tove Elise Ihler, Senior Rådgiver i Riksantikvaren og primus motor bak Lys i Gamle Hus. Det handler om å kartlegge hus og bruk, så matche disse med interessenter.


Vang i Valdres har oppskriften på hvordan det skal gjøres!

Kilde om husmannsplasser i Trysil: Nord-Trysil historielag ved Egil Enemo. En diskret, lyssterk og funksjonell vegglampe kan bade veggene på huset i lys eller brukes til å lage spennende lyseffekter på utsiden av huset. Vi har også klassiske vegglamper på arm og veggskjol som i tillegg til å gi lys kan fungere som et dekorativt blikkfang på veggen. Har du et lite hus , vil det virke større hvis du maler det i en lys farge.


Store, ruvende hus vil virke enda større hvis de males lyse, og kan derfor med fordel males mørkere. Hvor passer lyse hus best? Lyse hus skaper en sterk kontrast til naturen rundt, og passer derfor godt til hus plassert i åpne landskap. Likevel er det ikke bare enkelt å få godt lys hjemme. Tidligere filmfotograf Marie Anisdahl driver virksomheten Lys til ditt hus , der hun tilbyr ulike tjenester knyttet til belysningsplaner.


Hun kjenner godt til de mange dilemmaene som dukker opp når vi skal finne riktig lys til hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg