søndag 24. februar 2019

Jotun fargekart grønn

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.


Det handler om tankesett og livsstil.

Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. En grønn mellomtone for de som ønsker en litt mer kulørt tone.


Sett den gjerne sammen med den lysere Green Harmony for å understreke det grønne innslaget. Fungerer godt til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom.

Dette er en svært populær mørkere grå tone. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. En dyp, jordnær farge på grunnmuren vil skape en solid forankring mellom huset og grunnen det står på. Nye malingskvaliteter.


Jotun har delt opp høstens fargekart i tre temaer som gjenspeiler tidens tendenser. I temaet Lush garden finner vi en spennende blågrønn-farge som egner seg godt til moderne hjem. Farger til både interiør og eksteriør.


Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. FARGETRYGGHET Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. LADY er Skandinavias ledende innen interiørmaling, og er først ute med trender på farge og produkt.


Gjennom våre innovasjoner og kontinuerlig fokus på høy kvalitet – både på maling og farge, er du sikret et perfekt sluttresultat. I naturnære omgivelser er gule , grønne og brune toner spesielt vakkert. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


JOTUN 7GRØNN UMBRA. Når Jotun skal lansere nytt fargekart , er det nesten litt som å vente på julaften.

Veldig mange er spente på hva de flinke folka i Jotun har forsket seg fram til på fargefronten for året som kommer. For det ligger mye research og jobb bak å utarbeide nye farger, det er ikke bare å stikke fingeren i lufta og ta det på gefühlen. Grønn treolje fra Jotun AS. Oljen brukes på impregnert tre og er tilsatt sopphindrende midler som motvirker svertesopp og grønske. Finnes også i typene.


I høstens nyeste fargekart var grønnfargen godt representert med blant annet Antique Green, Treasure, Refresh, Airy Green og Northern Mystic. Hovedfargene i dette temaet er de grønne fargene Green. Dype og duse toner, ned mot pastell som er nydelige i komplemetær til grønn nyanser. Dette viser Jotun i sitt nye fargekart med Deco pink og.


Hva oser mer av vår enn saftige grønntoner og syrlig gult? Stikk innom nærmeste OBS Bygg for å se de nye fargene og hente fargekart før du bestemmer deg. Det er tatt utgangspunkt i hva.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg