mandag 11. februar 2019

Jotun fargevalg

Jotun fargevalg

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Afargeprøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg.


Bak på alle fargeprøvene finner du anbefalte kombinasjonsfarger fra våre fargedesignere. Hvordan velge farge til huset ditt ser du her. Samtlige av fargene i fargekartet Våre vakreste farger finnes i større fargeprøver hos de aller fleste av Jotuns forhandlere!


Jotun OPTIMAL får du i mange farger. Og hele av disse presenteres i tillegg på ekstra store fargeprøver i A3-format. Dette gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg. Inspirasjon når du skal male ute.


Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Få de beste tipsene til hvite og nøytrale fargevalg av Jotuns fargesjef. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler.


Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Jotun fargevalg

Fargevalg kan by på hodebry for de fleste. Mange av oss har sikkert opplevd at det ikke ble helt slik vi hadde sett for oss. Men i motsatt tilfelle, når vi planlegger godt og resultatet blir strøkent, er det utrolig GØY! I dette innlegget ønsker jeg derfor å dele med meg noen av mine beste råd for å lykkes med fargevalget. Riktig fargevalg og et varig, pent utseende, er essensielt for å trives i og omkring hjemmet vårt.


Vi ønsker oss et harmonisk uttrykk, der husfargen står godt til fargene på vinduer, dør, grunnmur og terrasse. De liker blått, men lurer kanskje på hvor lyst eller mørkt de skal gå. De er også opptatt av hvilke farger som harmonerer godt sammen når de skal fargesette tilstøtende rom, sier Larsen.


Jotun fargevalg

Fargen er helt mørk med en lilla undertone. Den rødere enn mange andre lillatoner, men først og fremst er det dybden i denne fargen som gjør den unik. I det digitale fargekartet finner du også nyttige filmer og gode tips til både male- og fargevalgsjobben. Sjekk om du bør male huset i år.


Malingen er enda mattere enn før, og skal gi et eksklusivt uttrykk – i tillegg til å være mye mer slitesterk enn tidligere. Sammen med nylanseringen følger et flunkende nytt fargekart, med vakre farger. Da er det duket for litt om fargevalg og den røde tråden, og jeg har plukket ut noen bilder fra de fleste rommene i huset så dere skal få litt oversikt.


Jotun fargevalg

Nå er det ingen nyhet at jeg liker pasteller og varme farger, noe huset bærer preg av! Den omkringliggende natur og annen bebyggelse må tas med i vurderingen, samtidig som en skal finne sin egen stil. Det er likevel fort gjort å fokusere for mye på stil og trender.


Det er vanlig å velge mørke farger på hytta i fjellheimen, slik at den glir naturlig inn i den flotte naturen og ikke oppleves som prangende. Tradisjonsrike farger som f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg