tirsdag 5. februar 2019

Jotun polish

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Egnet for maskin- og håndpolering.

Polishen til båt fjerner mindre riper, oksidasjon (forvitring), smuss og rustflekker meget effektivt. Marine, Protective and Powder Coatings. Når du påfører for hånd vil du oppnå god ren effekt. Fjerner mindre riper, oksidasjon (forvitring), smuss og rustflekker meget effektivt.


Jotun Chrome Polish er et optimalt poleringsmiddel for krom og rustfrie overflater og er basert på siste generasjon Nano-teknologi. Den legger igjen er tynt, beskyttende lag for en unik langtidsvirkning. Slik bruker du Jotun Chrome Polish.


Vask først med Jotun BoatWash, og skyll godt med ferskvann.

Rist flasken godt før bruk. Jotun Shiny er en vokspolish basert på en kombinasjon av fint polermiddel og syntetisk voks. Vasker, polerer og beskytter flaten i en operasjon og brukes på gelcoat og flater som er behandlet med to-komponente toppstrøk. Chrome Polish fra Jotun er et poleringsmiddel som brukes på krom og rustfrie overflaterl på båten!


Spesialutviklet for detaljer i krom og rustfritt stål. Jotun polishing machine polishing for tank,shell,dishesheet plate especially for tank manufacturer. Jotun is a hand-drawn action-exploration game set in Norse mythology. In Jotun , you play Thora, a Viking warrior who died an inglorious death and must prove herself to the Gods to enter Valhalla.


Explore vast regions of Norse Purgatory to find runes to unleash the jotun , giant Norse elementals. Flytende poleringsmiddel laget for både maskin- og håndpolering. Båtmagasinet hadde en test av polish og forseglings-produkter i siste utgave, det kom Jotun Hardwax veldig bra ut sammen med polishen deres. Det var for øvrig mange bra tips og produkter i dette nummeret av Båtmagasinet.


Effektiv rens beregnet for enkelt vedlikehold av nyere gelcoat overflater. Gir et raskt resultat og en unik glans. For mauell og maskinell påføring.


Polish som kan brukes på alle typer gulvbelegg, bortsett fra parkett, tregulv og myke gummigulv.

Påføres i tynne sjikt. Alle poleringsvokser er påført med samme metode. Det vil si med pussegarn, bortsett fra Poly-glow, som leveres med egen påføringspad.


All polering er utført med både pussegarn, poleringpapir og poleringsmaskin. Det er en utbredt misforståelse at poleringsmaskiner kun skal brukes til voks. Polering JOTUN MARINE POLISH.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg