fredag 15. februar 2019

Hvit skokrem

Sjekk ut skokrem hvit. Renser, peleier, nærer og gjenopfrisker fargen på dine sko. Prøv alltid med litt skokrem på et lite felt på skoen for å se at fargen matcher. Ved kjøp av kun skopleie, tilkommer frakt på kr. Sammen med salgsvare - kr.


Skobutikker eller skomakere har nok hvit skokrem , men husk at den ikke dekker over alle stygge flekker og skraper.

Den er som nøytral skokrem , men med litt hvitfarge. Flekker vil skinne i gjennom. Det finnes derimot hvit skomaling som du kan bruke til hvite sko el. Den vil dekke over alle stygge flekker. Beskytter mot væte og smuss.


Skokrem som gir næring og glans til glatt lær. Frisker opp og forlenger skoens levetid. Kjøp sko online fra DinSko, Skopunkten, Nilson Shoes og Ecco.

Les tester og omtaler før du kjøper. Kiwi skokrem i boks på milliliter svart. Hos XXL finner du riktig skopleie til fjellsko og jaktsko slik at de varer enda lengre. Se vårt utvalg av skopleie og bestill på XXL. Best på pris og fri retur!


Jevnlig bruk av skokrem og impregnering gjør skoene mer holdbare. Dersom det er en lærkant mellom sålen og overlæret er det viktig å behandle denne også. Dette gjelder også skinn som er felt inn på hælen. Dekker riper og gjenoppretter øyeblikkelig hvite sneakers, skinn, syntet og tekstilsko.


Ved å bruke best mulig skopleieprodukter er du sikker på at du ikke bare får best mulig resultat og at skoene dine ser flotte ut, det gjør også skopleieprosessen. Polish brukes på skoene med en fille, klut eller børste, og deretter gnidd og polert kraftig på skoene. Imidlertid kan hvit skokrem uhell smitte over på materialer som ikke er beregnet for polering, forlater hvite, fettete flekker.


Fås i fargene: hvit , sort, mørk brun, marineblå, rø magnolia. Vi har også noen i fargene rosa, gul og mørk grønn på lager. Alle fargene kan blandes med hverandre, eks. Den trykte fargen kan avvike noe fra den reelle. Lag alltid oppstrøksprøve.


Når det tørker på vinduer, skaper det sta og svært synlige ugjennomsiktige merkene.

Produsert i Frankrike. Brukes for å få tilbake pigment, impregnere samt for å gi skoen glans. En drøy krem som inneholder mye. Risikoen for at skokrem med fast konsistens kommer over i luftveiene er liten.


Av og til holder det ikke med vanlig maling, men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag. Jeg trenger hvit skinnmaling til et par sko. Disse er sorte, og så hvit skokrem dekker liksom ikke nok.


Jeg skal bruke skoene til et kostyme, så hvorvidt hvite sko er moderne eller ikke er urelevant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg