torsdag 17. august 2017

Tixett beis

Sjekk ut Tixett Beis. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Denne beisen gir en varig og vakker finish.


Underlaget skal være tørt (max relativ fuktighet) og godt rengjort. Rør nøye om i spannet. Passer spesielt godt til fjellhytter der med tradisjon for tjærebehandling. Alkydoljebasert beis med høyt tørrstoffinnhold ( ). Beisen trenger godt inn i treverket, og danner en værbestandig film med godt feste til underlaget. Tixett beis tørker fortere enn andre tjærebeiser på markedet, så du rekker strøk på en helg.


Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som. Les tester og omtaler før du kjøper.


Tixett beis

Tidligere beisede flater vaskes og etterskylles. Dette er den fjerde testen av maling og beis for utendørs bruk, gjort av Folksam. Testene går over to år, og de testes for mugg- og algevekst, krakellering og avflaking.


For å sjekke påvirkningen av klimaet har testene blitt gjennomført på fire ulike plasser i Sverige: Alnarp utenfor Malmö, Borås, Uppsala og Vindeln utenfor Umeå. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk.


Nei, det er slik med alle transparente beiser at de blir noe mørkere for hver behandling. Dersom vedlikeholdet i tillegg forsømmes, vil fargen raskt bli mørkere, og da nytter det ikke å få lysnet dette med ny, lysere beis. Derimot kan man benytte vår Tyrilin Tjæredekkbeis.


Helmatt beis fremhever de arkitektoniske elementene og gir hytta et tøft, tidsriktig uttrykk. Hytta fremstår som røff, velstelt og vakker i lang tid. One Transparent Eksteriørbeis finnes i flotte og tidsriktige farger og du kan velge blant gråtoner inspirert av værbitt treverk og fjell, eller brune nyanser som gir varme og lunhet til hus og hytte.


TIXETT Tix-ett beis er beregnet til trefasader utendørs. For beste resultat skal nytt tre impregneres med Tinova V Impregneringsolje. Beis deretter konstruksjonen ganger med Tix-ett.


Tixett er jo ganske tynn i konsistens så den trekker godt inn, noe jeg ser på som en stor fordel. Kledningen vår hadde stått i 6-måneder før vi beiset, så den var veldig tørr. Mulig strøk hadde vært nok, men jeg tok like så godt et tredje med det samme, og håper det går noen år før jeg trenger en ny runde med kosten. Den holder seg pen lengre enn andre tradisjonelle oljebeiser. For å bli kunde av Norges største leverandør av overflateprodukter trenger du bare å sende en forespørsel til.


Listen med maling og beis som får stryk og stemples anbefales ikke, er lang. Egner seg spesielt til fjellhytta, da den er tilsatt Tjære. Tinova Trad Tixett Transparent Exterior er en langtids oljebeis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg