onsdag 16. august 2017

Tibetansk lammeskinn

Oppdag vårt store utvalg av kuskinn. Vi har ulike varianter og størrelser! Fantastisk deilige lammeskinn! Kjøp lammeskinn hos Babyshop. En runde i nysnø gjør skinnet som nytt.


Pute i tibetansk lammeskinn.

Fargen er offwhite med nyanser av beige og lysebrun - nyansene vil variere fra pute til pute. Baksiden av puten er i skinn uten ull. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Saueskinn og lammeskinn passer like godt til pynt og interiør som til sitteunderlag i en stol eller sofa.


Ekte tibetansk lammeskinn. De mørkeste fargene kan inneholde overskuddsfarge, og bør ikke brukes på lyse møbler. Saueskinn sortimentet våres er en miks av saueskinn som har sin naturlige farge og skinn som er.


Flott sitteunderlag, laget av tibetansk lammeskinn. Lammeskinn KEJSERLIND 50x80cm lys brun Pr.

Et tibetansk lammeskind er rigtigt behageligt at have over din stol eller sofa og den giver en dejlig komfort og varme. Herlig mykt og småkrøllete lang ull. Skinnet er i fantastisk god kvalitet, og gjør seg veldig godt på benk, sjeselong, en stor stol eller i sofaen. Kan også brukes som gulvteppe.


Bloomingville pute tibetansk lammeskinn Den koselige tibetanske lammeskinnsputen fra Bloomingville kommer til å bli en storfavoritt i sofaen! Puten er myk og herlig, laget i ekte lammeskinn. Et lammeskinn er en enkel måte å skape en hjemmekoselig og harmonisk følelse i rommet på.


Langhåret og mykt tibetansk lammeskinn i hvitt. Skinnet tåler en forsiktig ullvask men vi anbefaler å lufte skinnet eller evt tørke av smuss med en fuktig klut. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Saueskinn, sittelapper og skinnfeller fra islandsk sau, spælsau.


LAMMESKINN - TIBETANSK MØRK BRUN. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Retur rett innenfor dager. Se vårt store utvalg av Skinn til gode priser. Deilig tibetansk lammeskinn i grått.


Melert skinn i myk kvalitet. Til innen- og utendørs bruk.

Tibetansk lammeskinn Bahne blush. Skinnet er sydd sammen av lapper av tibetansk lammeskinn til et lite skinn som passer ypperlig på stoler, på benker eller som sitteunderlag på tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg