torsdag 31. august 2017

Lakkeringsutstyr

Vårt utvalg lavtrykks lakkeringsutstyr er pumper, trykktanker og lakkpistoler. I tillegg fører vi en del tilleggsutstyr til dette. Nettbutikk med Norges bredeste utvalg innen billakk, verktøy og tilbehør.


Alt du trenger til lakkering, rustbehandling, karrosseri, bilpleie og mye mer. Dyne-penner er nyttige for å måle overflateenergi på kretskortet som kan lakkeres, og kan hjelpe å avdekke om det kan bli problemer med vedheft.

Leverandør av lakk og malingsystemer til industrien, samt reprasjonsmørtler, lim og rekvesita. Interpon pulverlakk, Akzo Nobel Woodcoatings, International. QTech-serien av sprøyter har vært våre mest populære maskiner i et halvt tiår, på grunn av den unike kombinasjonen av meget god kvalitet til en svært rimelig pris. Lakkeringsutstyr unike treff Regnbuen Malermesterbedrift AS. Logg inn for å følge dette.


Det er ikke tillatt, uten. Nordic Suppliers er søketjenesten for deg, som vil i kontakt med eller finne relevant produktinformasjon om Nordens ledende leverandører innenfor B2B. Spraymaling - Olje og kjemi - Bil - thansen.

Samme her:) Fikk det aldri skikkelig til med spraybokser. Vil anbefale deg å kikke litt på e-bay,d er er det en del å spare på proffe lakksprøyter feks. Ved rengjøring av lakkeringsutstyr , må du bruke ”pistolvasker” og vernehansker.


Rengjøringen må foregå i rom med punktavsug. Som lærling skal du lære å velge, bruke og vedlikeholde verktøy og utstyr som pussemaskin, sparkelutstyr, sprøytepistoler, sandblåser, trykkluftsanlegg, kjøletørker, støvsugeranlegg, sprøyte- og tørkeboksanlegg og lakkeringsutstyr. Med elektronisk måleutstyr for måling av skjevheter i karosseri og ramme kan vi utføre skadereparasjon av kollisjonsskadete kjøretøy, og samtidig sikre at din bil blir reparert etter fabrikkens anvisninger.


Med profesjonelt lakkeringsutstyr kan vi omlakkere eller reparere lakkeskader på bilen din. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Filter beskytter ditt produksjonsutstyr og verktøy. Dette omfatter for eksempel luftverktøy, lakkeringsutstyr , laboratorieutstyr og mer. Filteret beskytter utstyret fra skadelige partikler og væsker.


Et kompressoranlegg uten filter forkorter livslengden på maskinene og verktøyet som drives av trykkluft. DeVilbiss lakkpistol laget for proffbrukere. Nøyaktig sprøytebilde bidrar til perfekt finish og godt resultat på lakkeringen.


Populær pistol blant billakkerere. Felgteknikk er en slik aktør, og de tilbyr hele spekteret av reparasjoner.

Enten man har fått en skramme i overflaten eller bøyd felgen ved et uhell. De har en moderne maskinpark og lakkeringsutstyr hvor man benytter originallakken til de ulike bilmerkene. Som lærling skal du kunne velge, bruke og vedlikeholde verktøy og utstyr som pussemaskin, sparkelutstyr, sprøytepistoler, sandblåser, trykkluftsanlegg, kjøletørker, støvsugeranlegg, sprøyte- og tørkeboksanlegg og lakkeringsutstyr.


Ford Harstad og Bilhuset Harstad er forhandler av nye For Opel, Honda, Suzuki og Izuzu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg