torsdag 17. august 2017

Bordbrikker i plast

Bordbrikker i plast

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Bordbrikker i plast

Finn laveste nettpris her. Brikker sparer ikke bare på duken eller bordet. De kan også være veldig dekorative og gjøre bordet mye vakrere. Her i vår nettbutikk finner du flere ulike bordbrikker , som bordbrikker i plast , spisebrikker i plast , brikker til glass og mye mer. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Vi har et stort utvalg bordbrikker og spisebrikker som gjør seg godt både til hverdag og fest.


Bordbrikker i plast

Bordbrikker er perfekt både til dekor og beskyttelse til bordet. Våre brikker kommer i forskjellige størrelser, farger og mønstre. Spisebrikker og bordbrikker til hverdag og fest.


I en travel hverdag hjelper bordbrikker å holde bordet rent og pent ved å samle matsmuler som enkelt kan kastes i matavfallet. Her finner du flust av løpere og brikker til hjemmet ditt. Beskytt bordflaten med løpere og brikker som er lette å vaske eller tørke av. Handle trygt på jotex. Hos oss finner du også bordbrikker i slitesterk polyester.


Med kuvertbrikker, også kalt bordbrikker , kan du virkelig dekke bordet med stil. La gjestene sitte mykt og lenge med behagelige stolputer. Sprit opp middagsbordet med en bordbrikke i flotte farger.


Kuvertbrikke i plast er en ideell løsning for både folk som søler mye og foreldre som setter pris på et rent bord! Last opp noen fine bilder og lag en kuvertbrikke for hvert enkelt familiemedlem. Snart er det ingen lenger som søler på det pent pyntede bordet. Moderne, sklisikre spisebrikker i slitesterk plast. En bordbrikke i plast er slitesterk og meget lettstelt.


Bordbrikker i plast

Disse er ikke bare praktiske, de er også en utrolig fin innredningsdetalj på kjøkkenet. Vi har bordbrikker med helt fantastiske mønstere. Frokost, lunsj, mellommåltid eller middag - vi har bordbrikker som passer til alle anledninger! Vi har samlet et utvalg av bordbrikker og dekkebrikker, slik at du skal kunne finne en serie som passer.


Velg blant sesongens bordløpere og bordbrikker i mange ulike modeller. Kommer svart med innslag av bronse eller brun med innslag av bronse. Superflotte å dekke bordet med!


Takket være en spesiell overflatebehandling, er utseendet helt annerledes enn andre papir brikker. Praktiske og fine bordbrikker i vevet plast som er lette å holde rene. Hos JYSK har vi et stort utvalg av voksduker, duker og løpere til lave priser.


Bruk Click Collect eller kjøp på JYSK. Hos Bakeren og Kokken finner du fine bordbrikker i flere farger og former. Staples Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg