torsdag 24. august 2017

Lag ditt eget tacokrydder

Her er i allefall en blanding som vi kan gå gode for. Tacokrydder lager du enkelt selv! Fyll tacokrydderet på glass med lokk til neste tacokveld. Lag gjerne en stor porsjon når du først er i gang. Syltetøy som man kjøper på butikken er fullstappa av både sukker og tilsetningsstoffer.


Lag ditt eget , heimelaga syltetøy – sukkerfritt og uten tilsetningsstoff.

Lag heller din egen blanding! Ingredienser til – porsjoner : ss chilipulver ts chiliflak (knuste) ts tørket oregano ss spisskummen ss paprikapulver ts. Tidsbruk, antall porsjoner og delingsmuligheter. Taco-krydder Du kan lage ditt egen tacokrydder. Dette er et utgangspunkt som du kan justere selv etter hva du liker.


Og dermed inneholder det også mye unødvendige karbohydrater som jeg helst vil slippe. Lager du ditt eget tacokrydder er det garantert sunnere enn det du får på butikken. Du trenger ikke lage for hver gang du lager taco.

Er ditt chilipulver også. Hei Trine Mitt tacokrydder ble i sterkeste laget. Lag dobbel mengde og oppbevar tacokrydderet i boks eller i glass der hvor du oppbevarer krydder. Søk blant oppskrifter. Disk opp og lag ditt eget tacokrydder.


Taco har blitt en fast tradisjon rundt i mange norsk hjem på fredagskvelden. Det er så enkelt å lage sitt eget tacokrydder. Etter mange glass med tacosaus og tacokrydder i poser, var det på tide å lage mitt eget hjemmekomponerte tacokrydder.


Bloggeren Createbykris har laget et innlegg som tar for seg hvordan du enkelt lager ditt eget tacokrydder. Det fine med å lage sin egen krydderblanding er definitivt at du kan bestemme hvor mye salt du vil tilsette. Posene du kjøper på butikken kan tross alt være rene saltbombene.


LAG DITT EGET TACOKRYDDER – LAVKARBO. Kom over en oppskrift på tacokrydder som jeg ville dele med dere. Hjemmelaget tacokrydder.


Gjør fredagstacoen litt mer spennende (og noen ørsmå knepp sunnere). Det ferdige tacokrydderet som selges i butikk, inneholder i tillegg til smaksforsterker som regel en god del salt og sukker. Jeg har en tid laget tacokrydder selv som jeg har brukt i diverse Tex-mex måltider og etter hvert har jeg kommet frem til en blanding som vi synes gjør maten velsmakende og som er bedre enn kjøpepakkene.


Det blir likevel langt billigere og mer smakfullt i lengden.

Når du lager ditt eget tacokrydder er det dessuten enklere å kontrollere saltinntaket. Denne oppskriften gir nok krydder til en omgang taco. Lag dobbel eller trippel porsjon hvis du ønsker å ha ekstra liggende til neste gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg