tirsdag 15. august 2017

Linolje pris

Liers Produkter - Din ressurs innen naturlige byggevarer, et friskere hus og et bedre innemiljø! Litt fet: da tynnes hele malingsboksen før du begynner med ekstra kokt linolje fra Ottosson. Du maler da med like fet maling i alle strøk. Allbäcks linoljemaling er ferdig til bruk på boks, og skal ikke tynnes ekstra hverken med linolje eller terpentin, men males med samme maling i alle strøk. Dersom du stryker rå eller kokt linolje på overflaten og den får sin glans og kraft tilbake er det trolig en linoljemaling du har å gjøre med.


Tvilstilfellene kan være når malingen er en blanding av alkyd og linolje.

Ren linoljemaling blir med tiden matt og krakkelerer i små, små ruter som sitter godt fast. Av denne linen framstilles rå linolje av høyeste kvalitet. Etter en oksideringsprosess får man kokt linolje som tørker raskere og brukes til malingsproduksjon m. Svensk linolje inneholder ingen løsningsmidler eller andre tilsetninger. Rå linolje er ideelt for impregnering av tre.


Kjøp Kaldpresset linolje. Sikker levering Enkel betaling Åpent kjøp dager. Vis pris uten MVA Registrer deg Logg inn. Ekte linoljekitt er basert på linolje og kritt.

Det brukes til vindusruter i trerammer,. Tradisjonell, ufarget linolje til benkeplater, kjøkkenbord og lignende. Holder til 8–m² avhengig av tresort. Tror ikke Biltemas linolje er så billg da den antagelig er tynnet veldig mye. Er tenkt brukt på hagemøbler og vil tro at ren linolje vill være lite egnet for slikt bruk.


Jeg tenker da pris kr literen for linolje og resten tynner. Linoljemaling for tre ute og inne farge mandelhvit liter. Dekker - mpr liter.


Allbäck rå linolje kaldpresset og avslemmet, meget god inntregningsevne i tre. Er i utgangspunktet negativ til Linolje. Først og fremst siden det er malt flere lag med oljemaling. Kan ikke skarape ned hele huset. Så det vil antagelig ikke komme ut så mye fuktighet i veggene som før.


Malerolje for interiør- og utvendig bruk. Olje til håndrørte malinger, sparkelmasse og som båtolje. Jotun Kokt Linolje er et vegetabilsk naturprodukt med meget god inntregningsevne. Carl Faannesen i Bergen har også rå linolje til en OK pris.


Noe av fettstoffene i amerikaneren blir heldigvis igjen i treet, så den er ikke helt forgjeves (i tillegg til å hjelpe på inntrengning av linolja).

Linolje har dessverre den bakdelen at den ikke er særlig motstandsdyktig mot sopp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg