tirsdag 8. august 2017

Jotun båtlakk

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Alle jotun sine produkter ivaretar disse viktige karaktertrekkene, samtidig som de er enkle å bruke og påføre.

Se våre produkter og farger for båt. Kan brukes utvendig så vel som innvendig. En klar båtlakk med høy glans, enestående hardhet, gode penetrerende egenskaper samt høy slitestyrke. Båtlakk for trebåter.


Halvhard klar båtlakk for behandling av trebåter. Like god til alle tresorter ute og inne. Bruksområde: Treverk som er utsatt for slitasje f. JOTUN Yachting Ravilakk.


Ravilakk er en blank lakk basert på kinesisk treolje og syntetiske rav.

Brukes på områder meg høy slitasje. Eg kan anbefale jotun sin lakk hardtopp og blir påført med lakk-rulle. Har ingen erfaring med biltema sin lakk men det er et polyuretanakryl produkt og gjør sikkert samme nytten. Angåande priming før bunnstoff.


Det er absolutt og anbefale at du gjør det. Minska risikonen for plastpest og gjør at bunnstoffet sitter bedere på. Tre er et naturlig materiale som gir båten din et varmt og sofistikert preg, men trenger en god lakk for å fremheve og beskytte sin skjønnhet. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. En-komponent lakk med UV-filter, høy glansgrad og unik hardhet. Gir gylden varm tone til treverket. En uretanbasert båtlakk som sammen med Clipper I utgjør et behandlingssystem for trebåter. Vet ikke hva som er brukt for noe, men antar det er en båtlakk.


Lakk kan brekkes med en klarfarge, og båtlakk leveres ferdig brukket. Flybridge og blå stripe over fenderlist er. Har brukt jotun supreme men er IKKE fornøyd med den. Shipolin ( båtlakk ) har blitt brukt her og, DRIT bra!


Lakken har dessuten en utrolig god glansholdbarhet og bevarer sin elastisitet godt.

Den kombinerer slitestyrke og glansholdbarhet med god elastisitet. Produktet passer like godt til alle tresorter, både utvendig og innvendig. Men innhent gjerne en fargeprøve og vurder selv hvordan du opplever fargene sammen i belysningen, og med omgivelsene rundt. Det jeg bruker å gjøre er å blande den og la den stå med lokket på i 8-timer da er den mye mer vennlig for malingsrulle og resultatet blir perfekt. Clipper II kan påføres direkte på tidligere lakkerte overflater.


Dette foregikk helt fram til Amerika-båtene ble innstilt på 60-tallet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg