mandag 28. august 2017

Selvlysende spray

Morsomt spill for voksne som trolig vil få fart på sakene. Ikke spray mot åpen flamme eller annen tennkilde. Holdes vekk fra varme, varme overflater, gnister, åpen ild og andre antenningskilder.


Den fanger opp lys og lyser flere timer i mørket. Selvlysende , matt maling. Beklager hvis jeg la dette i feil topic, men var vanskelig å velge det som passet.

Etterlysende spray er en fosforiserende sikkerhetsmaling som lyser i mørket. Malingen lades opp når den eksponeres for lys, og vil deretter lyse i totalt mørke. Sprayen kan brukes på de fleste underlag, både inne og ute. Bruk den gjerne også i kombinasjon med Pervacos sjablonger. Er det noen som vet hvor man kan få tak i selvlysende spray eller maling?


Jeg trenger bare en liten skvett slik at jeg kan male noe lekegreier til barna. Det er mulig å blande farger i kartongen. Spesifiser i så fall de fargene du skal ha i kommentarfeltet ved bestilling.


Det må være til sammen bokser i kartongen.

Spraymaling med selvlysende effekt fra Dupli Color, der lyser op i mørket. Sprayen er ideel til markeringer af flugtveje eller kanter, men også til sjove dekorationer på børneværelset. Spraymalingen kan anvendes på en lang række materialer som træ, metal, karton og hård plast. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer!


Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har. Pyjamas med selvlysende skjelett-trykk foran på genseren og buksen. P asser perfekt til utkledningsfesten og for eksempel til halloween. Dette gir deg produkter av høyeste kvalitet med gode.


Montana Effect spray - Montana Effect er en spray som kan gi en spennende overflate til gjenstander og bilder. Krakkelering, glitter, marmorering, granitt, kalkspray og selvlysende spray. Alle effektsprayer må ristes godt før bruk, og ristes mellom hver korte pause i sprayingen.


Gå all in på blacklightfesten med selvlysende serpentinspray! Spray på deg selv, kompisene eller hvor enn du vil for å skape skikkelig partystemning! Sprayen blir selvlysende etter bare et par sekunder og lyser også i mørket eller i UV-lys.


Den brukes til markering av gjenstander som skal sees i mørke, som brytere, nødutganger og arbeidsklær. Vertikalt bruk ( spray dysen opp) Før bruk: Rist godt med dysen ned. Hvis overflaten som skal sprayes ikke er hvit eller en annen lys farge, er det anbefalt å påføre ett eller to strøk hvit maling før påføring.


Glow in the Dark fargestifter reagerer i UV-lys (blakclight), men fungerer også som selvlysende maling, ved at den lades i vanlig dagslys. Har du ikke blacklight, er altså dette malingen du vil ha.

En selvlysende spray gjør det enklere å se reinene i mørket. Tagget traktorer med selvlysende spray. Flere traktorer og en tilhenger i Stange er blitt tagget, trolig i løpet av natta. Brukaret ved jernbanebrua i Stange sentrum er også tagget.


Politiet har avhørt og løslatt mistenkte. Kan brukes både på tre, metall og de fleste typer plast. Meget synlig både i dagslys og i mørke i UV -belysning.


Slagfast, og motstandsdyktig mot bensin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg