onsdag 30. august 2017

Kinesisk vase

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Her har du mulighed for at vælge hvilken valuta du ønsker at se vores priser i. Alle priser vil herefter bliver vist i den valgte valuta (Du kan altid ændre det igen). Men da de kontaktet et auksjonshus, gikk det opp for dem at dette var en vase utenom det vanlige, skriver BBC News.


Imari-vare, en gruppe kinesisk og japansk porselen, dekorert med famille verte, emaljefarger og underglasurblått. Torget Til salgs Antikviteter og kunst Keramikk, porselen og glass. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.

Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Gammel kinesisk vase omlavet til bordlampe. Vasen er monteret med træ stand og messingmontering i top. Den er gennemboret i bund for ledning.


Kinesisk Vase , Smuk vase med skønne farver - højde cm. Ole Buus Larsen: Signeret kinesisk thekande, rødler, 20. Fant vase på loftet – solgt for 1millioner kroner.


På loftet i familiens hjem i Frankrike fant en kvinne en kinesisk vase i en slitt skoeske. Nå er den auksjonert bort for 1millioner euro. Flott og staselig stor kinesisk vase av porselen.


Hvor å Identifisere Marks på kinesisk porselen Det vakre vase sitter i spisestuen kan være verdt hundrevis - om ikke tusenvis - av dollar. En privat kinesisk kjøper gikk til slutt seirende ut etter å ha lagt inn et bud på hele millioner pun over 4millioner kroner for den skjøre porselensvasen. Dette skal være det høyeste beløpet som noensinne er betalt for en kinesisk kunstgjenstand. De har ofte bilder og datoer for produksjon samt vurdering av kvalitet.


For å være virkelig sikker på en vase er en ekte antikk kinesisk vase og er den beste kvaliteten, sjekk med en ekspert på emnet. Kjøp og selg på auksjon og til fast pris. Best priser på kinesisk porselen på QXL.

Vakker kinesisk vase fra The Home Decor Picker. Tøff retrovase fra Vintage og retro. Sotfarget vase fra Vintage og retro. Nettopp dette særpreget førte til at kinesisk kunst fikk en dominerende innflytelse på hele den østasiatiske kunsten.


Vi møter en kunst som er sterkt knyttet til fantasien, viser en utviklet formsans og bygger på enkle, klare grunnelementer. VASE - HÅNDLAGD I KINA - Selges av LailaNfra Svelvik. Særlig har han forhåpninger til salget av en kinesisk vase , som ifølge prisvurdereren bør kunne gå for et par tusen kroner.


Blant de mindre markedene. Klubben har nok også noe lavere forventninger til helgens inntekter. Post by lili 00:Hei. Denne vasen er min og det ergrer meg at jeg ikke kan finn ut mere om den.


Vasen ble solgt under en auksjon på auksjonshuset Fellowes. Til BBC uttaler auksjonshuset at prisantydningen ble satt av leverandøren. Det er dansk auktionsrekord for et stykke porcelæn og det højeste hammerslag nogensinde i auktionshusets historie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg