torsdag 24. august 2017

Terrasseolje tørketid

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Her finner du noen av markedets mest eksklusive varianter. Kort tørketid Oljen er støvtørr timer etter maling (avhengig av temperatur og underlag). Etter tørking blir oljen helt fargeløs og gjør at både nye og gamle treflater ser friske ut igjen.


Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet. JOTUN Penselrens og vann. Dette fordi terrasseoljen legger igjen mindre olje i underlaget, og sender mer white spirit opp i sky, som ikke er bra for miljøet, legger Skogstad til.


Treoljen etterlater et pent oljet utseende. Svar på spørsmål om terrassebeis og terrasseolje. Trenger jeg legge flere lag? De fleste terrassebeiser trenger kun ett strøk. Det er også ved ett strøk du oppnår ønsket farge.


Vær klar over at fargene kan få forskjellige nyanser i forhold til det du først har sett for deg, alt etter hvor god forbehandling man har gjort, sier Sve. En av fordelene med terrasseolje er at det er billigere enn terrassebeis. I tillegg finner du flere typer oljer med de samme egenskapene som beis når det gjelder beskyttelse mot sopp.


Men ifølge Marstokk, vil terrasseolje skape mer hodebry hva gjelder vedlikehold av terrassen. Når terrassen hadde tørket i tre dager satte hun i gang med oljing av terrassen. I og med at hun ikke var fornøyd med utvalget i fargekartet lagde Heidi sin egen farge som er basert på produkter fra Nordsjö og ga den navnet Kråke. Kjøp via vår store webshop. Det er et helt fantastisk produkt!


Terrasseolje med egen farge. Og på hjemmesidene får du kjempebra informasjon om hvordan du skal gjøre det :) Lykke til! Velger du terrasseolje i stedet for beis, bør du nok regne med å gi terrassegulvet ditt en omgang hvert år for at det skal holde seg pent og for at treverket skal ha nødvendig beskyttelse. Lurer du på hva du skal tenkte på når du skal beise terrassen?


Produktsjef i Jotun, Gerd Liverød Hagen, gir deg gode svar på ofte stilte spørsmål. Advarsel Skadelig, med langtidsvirkning, for liv i vann. Kan utløse en allergisk hudreaksjon.


Forbruk og tørketid avhenger imidlertid av underlag, temperatur og luftfuktighet Tåler frost: Produktet kan lagres ute. Oljen er like god på terrassegulv som på gjerdestolper, trebåter og brygger osv. Oljen kan blandes i blandemaskin som en c-base oljebeis, for å legge farge i oljen.


Repeter denne prosedyren inntil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg