tirsdag 29. august 2017

Selvaag prosjekt as

Besøk oss for informasjon, visninger og prospekter. Meld gjerne din interesse! Vi gir deg gode grunner. Lurer du på hvem vi er? Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Selskapet investerer primært i hel- og deleide datterselskaper, men også i selskaper som kontrolleres og utvikles sammen med andre medinvestorer.

Blant våre oppdragsgivere er borettslag og boligsameier samt andre eiendomsbesittere. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere.


Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre din opplevelse av våre nettsider så god som mulig. Les mer om personvern og informasjonskapsler her. CRM-system og personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter.


Bygg- og anleggsvirksomhet. Selvaag prosjekt AS fra Ullern, Oslo. Våre kunder er Borettslag og Boligsameier, eiendomsbesittere og investorer innenfor alle typer eiendom.

Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi alt innen ombygging og rehabilitering av alle typer eiendommer. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Selskapet er i vekst og har en klar visjon om å være en ledende totalentreprenør innen fornyelse av boliger som er et marked med betydelig potensiale.


Vår nåværende leder som har vært med siden oppstart av selskapet, nærmer seg pensjonsalder. Med pågangsmot, nysgjerrighet og faglig kunnskap løser vi. Han har lang og bred erfaring innen utvikling og gjennomføring av boligprosjekter, både fra entreprenør- og byggherresiden.


Klungland er utdannet sivilingeniør innen bygg og anlegg fra NTNU. Devold har vært daglig leder for sitt eget firma der han har jobbet med flere små og store byggeprosjekter. Før det har han jobbet hos Bonum AS som prosjektleder for blant annet utvikling av leiligheter og eneboliger. Dragosavljevic er utdannet sivilarkitekt, og kommer fra stillingen som arkitekt og prosjekteringsleder i Fredensborg Norge. Utleiebolig har ervervet et helt boligprosjekt bestående av leiligheter og garasjeplasser på Paradis i Bergen.


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Super-Sigurd og jeg er i gang med nok et viktig arbeid. I dag har vi satt av tid til foreldresamtaler, og vi gleder oss over å få møte foreldrene til barna på 5-årsgruppa.


Vi er godt forberedt, og vi er spente. Prosjektet skal bli en regional helsepark bestående av bl. CM Prosjekt har allerede gjennomført første fase i transformasjonen av eiendommen, og div.


Videre utbygging vil skje i tiden fremover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg