fredag 4. august 2017

Ildfast form med kurv

Gratengformer til restauranter. Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Kurven er dekorativ, og fungerer også som bordskåner.


Med en ildfast form i high-tech keramikk av Silargan får du koke og stekeegenskaper som overgår alle dine forventninger.

Nikkelfri og allergivennlig. Pen oval kurv med hanker som passer til oval ildfast form fra Pillivuyt. En holdbar ildfast form gjør steking og ovnsbaking til en lek. Vi har ildfaste former i ulike fasonger og materialer fra blant annet Pillivuyr, Nordic Sense og.


Ovnsformer kan man aldri ha for mange av! Blant de mer klassiske ovnsformene finner du den rektangulære gratengformen eller lasagneformen. Glassform i kurv Ildfast glass Serveres i kurven.


Bruksvennlig ildfast form fra Green Gate. Vi kaller spekepølse for kurv i Vang, og jeg er vel det man kan kalle.

Når biffene er forstekt i panne legger du de over i en ildfast form. Grand Cru Ovnsfast form med lokk, 4L. Legg aspargesen i en ildfast form og hell fløte over. Fra å måtte følge med i stekepannen og sørge for at maten ikke blir brent eller rå, vil matlaging med ildfaste former forenkles til samme vanskelighetsgrad som å steke en Pizza Grandiosa. En ildfast form er med på å gjøre matlagingen langt enklere.


Kvaliteten på sluttresultatet vil ofte samtidig bli mer saftig. De kan brukes til å lage en kremet grateng, pai eller lasagne. Eller kanskje du vil lage en dessertpai, créme brûlée eller fondue med frukt og smeltet sjokolade?


Her er mulighetene mange! Hos Europris kan du kjøpe ildfaste former i flere størrelser og farger, her finner du garantert noe som passer til dine behov. Ildfaste Former Europris AS.


Retro ildfast form med sjarmerende motiv og kurv med tre skåler. Formen kan settes rett på bordet i kurven. Denne ildfaste formen er liten, men utrolig søt! Nydelig motiv på lokket.


Hos oss finner du alt du trenger for å imponere gjestene med lekre ovnsretter. Sjekk også ut våre bokser i glass som tåler ovnstemperaturer og som du også kan få kjøpt praktiske lokk til. Vi bruker cookies for at nettstedet skal fungere bedre for deg.

Vi trenger alle noen gode middagstips og oppskrifter i blant. Jeg har tatt heklekrokene fatt i det siste. Vi hadde noen trofaste slitere av typen ildfast form med kurv.


Du vet disse som kunne settes rett på bordet. I flere år nå har kurvene hanglet kraftig og stadig mistet mer av det materialet de var flettet av. De var ikke spesielt pene lenger, men de ildfaste fatene er fremdeles like gode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg