mandag 14. august 2017

Betong interiør

Sjekk ut Interiør Betong. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene. Mer om Interiør - møbler - maling. CONCRET INTERIØR NETTHANDEL AS.


Drømmer du om vegger med en røff betonglook? Malingen kan benyttes på vegger av.

Sto Norge AS inngår i det tyske konsernet Sto AG, en av verdens ledende leverandører av fasadesystemer. Sto utvikler, produserer og markedsfører produkter innen områdene Fasade, Interiør , Gulv og Betong. Størstedelen av våre liv tilbringer vi innendørs, derfor er krav til gode innendørs miljø viktig. Vi har et bredt utvalg av produkter for å møte de høyeste miljøstandarder, og store muligheter for ulikt design. Mur- og betongprodukter har i dag flere arkitektoniske og funksjonelle fordeler til både konstruksjon, utvendige fasader, og interiør.


I moderne boligbygging vil uttrykk som funksjonell, retro og minimalistisk representere en stilart der betong ofte inngår som et populært og naturlig valg. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.

Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du bruk av. Kjøp Betong interiør på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Betong interiør i kategorien Byggevarer fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Byggevarer ved hjelp av vår tjeneste. Bilder, rammer og speil.


Blomsterpotter og Vaser. Byggimpuls leverer Design Betong for kunder som ønsker det lille ekstra. Design betong er både praktisk, med slitesterke overflater som tåler mye slitasje, samt et estetisk uttrykk som vil imponere. Herlig blomsterpotte i betong -som ser ut som den er laget av en bjørkestamme. Fuglebad i betong har dukket opp på flere blogger den siste tiden.


Fuglebadet, slik som dette laget av Vivian Børresen, er et fint innslag i hagen året rundt. Vi har laget kunstinstallsjoner, utemøbler, innemøbler og produkter for offentlige områder. Hos Kid finner du flotte lysestaker i ulike design.


Se vårt store bildegalleri her. Lys opp mørke kvelder og sett ditt preg på hjemmet. Se hele utvalget og kjøp lysestake på Kid. Lag et lekkert skille mellom to soner med en lett buet vegg i betong. Den solide veggen får en lett og luftig utførelse, og er et bevis på at tungt materiale ikke nødvendigvis må se tungt ut!


Rå og rustikke betongvegger appellerer tydeligvis til mennesker over hele verden, for bestillingene strømmer på.

Raskt snappet et interiørblad i Sverige opp nyheten, og etter en reportasje i Elle interiør tok det helt av. OH Betong AS er Bergens eldste frittstående ferdigbetongprodusent og er lokalisert i Arna øst for Bergen sentrum. Våre tjenester inkluderer produksjon og levering av ferdigbetong og tilslag. Vi leverer skreddersydde produkter i normal betong og fiberbetong til alle typer formål. Det er halvannet år siden.


Alt fra små enkeltelementer til store prosjekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg