mandag 15. juli 2019

Plastrive

Plastrive

Legg til Kjøp og hent. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris.


Bole gjør ditt gårdsliv enklere. For effektiv fjerning av løv, gress og annet hageavfall på større områder. Plast av høy kvalitet. GARDENA Combisystem regulerbar plastrive er ideell til raking av løv, avklipt gress, luftet materiale og annet hageavfall.


Avstanden mellom de fleksible plasttennene er lett å justere. Garantiperioden er år. Bruk en plastrive til å blande frøene godt inn i jorden. Vann plenen mye og sjeldent.


Plastrive

Gjør det gjerne på kveldsti så vannet fordamper minst mulig. Gi plenen rikelig med vann, slik at den oppleves som søkkvåt over det hele. Bruk vannspredere og plasser de slik at hele plenen får rikelig med vann. Men selv om en vintertrist gressplen ofte klarer seg selv, så kan man gjerne hjelpe den litt.


La gressplenen tørke opp og så finner du frem plastriven og raker forsiktig bort dødt gress, beskriver Aamlid. Og så kan man gjødsle med en fullgjødsel, rundt to kilo per 1kvadratmeter. Lett raking med plastrive og gjødsling av plenen er lurt å gjøre rett etter at snøen er borte. Rak lett over med en plastrive og fjern store hauger med løv hvis det ligger på plenen. Men ikke gjør alt for mye med plenen før den har begynt å vokse, da kan du risikere å gjøre mer skade enn nytte.


Plastrive

Man ser over plenen, raker lett over med en plastrive og deretter kalker og gjødsler. Plenen bør gjødsles ggr gjennom vekstsesongen. Dersom det har oppstått flekker med dødt gress på ferdigplenen, bør man først la plenen tørke opp, så griper man til riven og raker det visne området.


Fiskars Solid Løvrive Large er en bred rive for raking av større områder. Den kan brukes på gress, vått og tørt løv. Når du skal rake et større område så.


Solid og regulerbar plastrive egnet for raking av løv, gress og annet hageavfall. Komplett med trehåndtak FSC 1cm. Løvriven passer til alle Gardena Combisystem-skaft.


Ved kjøp er det anbefalt en lengde på. Passer til lek i sandkassen eller på stranden. Den klassiske måten å håndtere løv på er å rake, med plastrive eller metallrive.


Plastrive

Deretter samler man løvet i en egnet beholder og kvitter seg med det på egen komposthaug eller kjører det bort til et mottak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg