tirsdag 9. juli 2019

Salatskål

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi gjør vårt beste for å kun sende deg inspirasjon og tilbud som vi tror vil interessere deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Salatskål Beregnet levering 12.

Denne vide skålen i Nordic Blue er elegant både på buffebordet eller som fruktfat på skjenken. Dekoren er naturskjønn med blå sjøer, vaiende bjørketrær og liljekonvall. Sett en frisk, grønn salat på bordet og middagsselskapet kan begynne!


For å få en praktfull borddekking kreves det noe iøynefallende på bordet. Denne vakre skålen i serviset Diamond prydes med en diamantmønstret gulldekor. Skålen er lekker både som salatskål og til frukt på skjenken. En salatbolle burde romme ønsket mengde salat og grønnsaker samtidig som den har nok plass til å blande salaten med ønsket dressing eller olje.


BITZ stor salatskål i svart steintøy med en glansfull, grønn glasur på innsiden kombinert med matt, reaktiv glasur på utsiden.

Sålen er perfekt til store salater og anretninger. Velegnet for oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og ovn opp til 2grader. Landsdekkende kjede som fører serviser, glass, bestikk, interiørdetaljer og kjøkkenutstyr. Produkt- og butikkoversikt. CASA DESSERT er et håndlaget servise i stentøy.


Arne Jacobsens cylindriske salatskål i rustfrit, satinpoleret stål er stilren, æstetisk, og uden overflødige detaljer. Den cylindriske form, som er essensen i hele cylinda-line serien, skaber ro for øjet samt harmoni og eksklusivitet på bordet. Skål i keramikk som er støpt for hånd.


Den grønne fargen skifter i ulike nyanser. Velger du ofte salat til lunsj eller middag? Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet.


Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design. Ostindia salatskål Lag favorittsalaten din og server den med stil i den klassisk vakre salatskålen Ostindia fra Rörstrand! Kompletter med resten av porselenet i samme serie og få et komplett porselenssett som passer til alle anledninger! Kjøp Georg Jensen ALFREDO salatskål , i den offisielle nettbutikken til Georg Jensen.


Flott gaveinnpakning.

SALATSKÅL , DYP 20CM. Bli den første til å omtale dette produktet. Stor og stilfull salatskål fra Bitz. Stentøyet er produsert med en vakker glasur som gir en ekstra glød. Glasuren gjør alle delene i BITZ sin steintøyserie forskjellige.


Riper og skjæremerker vil kunne ses, dette er ikke en feil. Komposterbare skåler laget av fornybare biprodukter (bagasse).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg