onsdag 10. juli 2019

Vedstabler glass

Vedstabler glass

Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk! Peiser, ovner og ildsted. Merkevarene til lave priser. Sjekk ut Vedstabler Glass. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! INVITE VEDSTABLER GLASS STÅL Flott og dekorativ vedkurv i stål og glass fra Invite. Vedkurven er fremstilt i stål og glass med sort stripe. Stilfull vedstabler i 6mm herdet glass og krom H100cm. Lekkert glassmøbel i enkelt og stilig design, for dekorativ oppbevaring av ved.


Stilren vedstabler med veggfeste. To glass -sider i 6mm herdet klart glass. Sylindriske avstandstykker i krom. H180cm x B25cm x D30cm (stang) OBS sendes ikke, må.


Vedstabler glass

Solid vedstabler med to glass -sider i 6mm herdet klart glass. Solid og dekorativ oppbevaringsmøbel for ved i glass og med sylindriske avstandsstykker i krom. En høy, stabil vedstabler som holder veden organisert og lett tilgjengelig, perfekt for deg med kamin, peis etc. Produsert i svartlakkert stål og med hel bunnplate.


Med veden stablet i en holder får du et stilrent og ryddig inntrykk. Hylleplate i glass passer til vedstablerene i glass som har bredde 400mm. På den måten slipper du at det drysser fra veden på gulvet. Platene kan også legges på toppen så kan man om ønskelig sette pyntegjenstander etc på toppen av vedstableren.


Fin og elegant vedstabler i glass. Dette er ett fint møbel til stuen samtidig som du får plass til en del ved inne. Pen oppbevaring for veden. Med våre vedkurver og stabler, sørger du for fin og praktisk oppbevaring av fyringsveden. Bruk vedkurvene for å bære inn veden eller.


Med sitt høy, slanke design er den lett og plassere og tar seg godt ut ved et hvert ildsted. Vedstableren står meget støtt når den er montert til vegg eller mur. Kløyv, stable og få ut maksimalt ut av vedfyringen i vinter! Justerbart vedstativ i pulverlakkerte stålrør.


Stilig vedstabler i 12mm glass for oppbevaring av ved. Beregningsprogrammer Bygger´n hjelper deg Bygger´n Klubben Finansiering med. Design underplate til Dovre Sense. NO en webside for Norske varmeforhandlere.


Vi samarbeider tett mot utsalgssteder innen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg