mandag 8. juli 2019

Smartstore 70

SmartStore plastbokser til en god pris. Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti!


Oppbevaringsboks som rommer liter - lett å håndtere og med 4. Praktisk oppbevaringsboks med hjul, som kan gjemmes under seng. Perfekt til leker eller sengeklær. Godkjent for kontakt med mat.


God boks for oppbevaring av alle typer materialer. Utmerket for bruk i kjellere, loft, garasje, hus og hytter. Se lagerbeholdning i butikk Pr. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon. Finnes i mange forskjellige størrelser.


Smartstore 70

Den kan stables og har lokk med sneppertlås. Ypperlig til oppbevaring i garasje, loft eller bod. Det kan være overveldende å planlegge en tur til Portugals Algarve-region. Med over et dusin feriesteder å velge mellom, er det ikke en lett avgjørelse å finne.


God og rummelig kasse til opbevaring af ekstra dyner, tøj e. Andre kasser passer ovenpå i størrelse, så man kan lave sig eget lille. En boks som tåler tøffe tak! Smartstore Robust er en slagmotstandig, kuldemotstandig (motstår ned til -40°C) og næringsmiddelgodkjent oppbevaringsboks som er ideell å oppbevare alt fra verktøy til matvarer i. Lokket lukkes med klikklås. Vår kundeservice er til for deg og er åpen mandag til fredag kl. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Vi hjelper deg gjerne med spørsmål angående ditt kjøp, levering. På lager i nettbutikk. Exempelvis för skrymmande saker såsom kuddar, filtar, täcken och vinterkläder.


Förvaringsbox Smartstore classic l lock. Nu har jag äntligen fått ordning på mina fina kläder i förrådet. Toppen med det täta locket. Rymlig och praktisk förvaringsbox med hjul. Passar utmärkt för skrymmande saker såsom filtar, kuddar, täcken, sängkläder och vinterkläder.


Smartstore 70

Staplar i varandra och på varandra. Rejäla clips håller locket stadigt på sin plats. Solves your storage problems. Holds almost anything. Highly mobile, with wheels.


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler slik at vi kan gi deg den beste brukeropplevelsen som mulig. Informasjon om informasjonskapsler lagres i nettleseren din. Kassen finnes i flere størrelser, og kan kompletteres med en innsats. Unikt fleksibelt oppbevaringssystem som skaper orden.


Smartstore 70

Komplette bokser med lokk og klips. De kan stables i hverandre samt på hverandre. Plastboksene kan stables og er utstyrt med kraftige klips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg