onsdag 10. juli 2019

Matt veggmaling

Kjøp veggmaling hos Obs Bygg. Vi har merkevarene til lave priser. LADY Pure Color Veggmaling. Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Matt veggmaling

Vi tente umiddelbart på ideen. Matt veggmaling til maling innendørs. En morsom og enkel måte å fornye hjemmet på er å male veggene innendørs.


Denne vannbaserte veggmalingen fra Hard Head er lett å male med og gir en sofistikert matt overflate. Produktet er produsert i Sverige og inneholder ingen sterke løsemidler – bra for deg, familien din og miljøet! Matt maling demper og skjuler også ujevnheter bedre enn blank maling. Matt er å foretrekke til bruk i tak, mens silkematt har vært mye brukt på vegger. Men med dagens moderne malinger er det fullt mulig å bruke matte malinger også på veggene.


Matt veggmaling

Fargen på en matt maling vil fremstå lysere enn en blank maling. Bruker man matt maling synes ikke skjøter og sånt like godt. Og man slipper av lyset skinner i fargen, noe som får den til å se annerledes ut enn den er, sier Ramsøskar. Fordelene med matt maling er av ren estetisk art, hvor fargene får en mer fløyelsaktig effekt, og blir en del av veggen og strukturen i veggen, mener Thurmann-Moe.


Tid til å gjøre hjem igjen? Innredning med farge. Beckers Wall Paint Matt er en vannbåret maling som brukes til å male og mure vegger og tak innendørs. En matt vegg er en svært fin og effektfull kontrast til høyglansede flater. Men den matte glansgraden passer ikke overalt.


Skjøter og ujevnheter blir mindre synlig med matt maling, men strukturen under blir ikke usynlig. Les mer om matt maling og bruksområder. Veggmaling matt Veggmaling er en hurtigtørkende veggmaling for maling i tørre rom innendørs. Den egner seg best til vegger av murpuss, betong, trefiberplater, gipsplater, tapeter, vev og tidligere malte flater.


Velg fra et stolt utvalg maling fra leverandører som Jotun og Scala. Veggmaling av styrenakryl som gir en fantastisk matt og skjoldfri overflate selv i slepelys. Core Shell teknologi, der kjernen har høyere smeltepunkt enn skallet, sørger for at man etter 2-uker oppnår en meget har vaskbar og ripefast overflate. Baronesse Matt kan også benyttes i tak der man ønsker en vaskbar flate.


Matt veggmaling

Brukerveiledning: Puss, betong og andre materialer sparkles ved behov. For best resultat påfør strøk med Original Grunning og 1-strøk med. Kler veggflater av mur, gips, spon og strie. Det gir en matt effekt, men blank nok til greit renhold. Glansgraden Kan anbefales i en entrè eller barnerom for lettere vask.


Matt har vært på moten den siste tiden og den gir en behagelig overflate som ikke reflekterer like mye lys som en blank variant. Kanskje er det derfor det har blitt et vanlig valg på soverom og i oppholdsrom. For å få et fint og matt resultat er det viktig at du maler med en rull tilpasset underlaget.


Her finner du maling av høyeste kvalitet for umalte, tidligere malte eller tapetserte vegger innendørs. Oppdag Beckers Maling for innendørs. Avtørkbar matt veggmaling.


Gir vegger som er lette å tørke av. Silkematt veggmaling. Gir et matt , mykt uttrykk. Perfekt for veggen i gangen eller bak kjøkkenbordet eller kjøkkenveggen der det gjerne blir litt mer søl, og der slitasjen ofte er større.


Opplev en sober matt overflate, med rik prigmentering som gir vakre veggoverflater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg