tirsdag 16. juli 2019

Kid interiør lade

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Utbyggingen på Jåsund er godt i gang. Finn din drømmebolig her!


Idyllisk beliggenhet og kort vei til skole, barnehage, nærbutikk og turløyper. Tekstil og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


Butikken holder til i et 4kvm. I Norge elsker vi å fikse opp hjemme! Og selvfølgelig gardintilbehør, accessories og mye fint til barnerommet. Vi har også dyner, puter, pledd og håndklær. Tilbudet på utgående modeller varer så langt beholdningen rekker.


For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Denne bedriften er underlagt en organisasjon med godkjenning som lærebedrift. Det vil variere fra fylke til fylke om du kan få læreplass hos denne bedriften. Se vårt store utvalg! Kid Lade , Trondheim.


KID INTERIØR AS AVD CITY LADE. Underlagt en godkjent lærebedrift. NOK og et driftsresultat på 1mill.


Kids strategi er å tilby kunden kvalitetsprodukter fra sitt sortiment, bestående av egenutviklede merker til gode priser, gjennom inspirerende butikker samt nettbutikk. Lade Arena i Trondheim er det ideelle handelssenteret for familier. Etikken har åpnet på City Lade. Det er hyggelig med fornyelse, og det skal være enkelt å få til.


Et stort utvalg av gardiner, sengetøy og andre nyttige interiørvarer til hjemmet. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.


Dagene på kid er aldri like, vi får alltid varer mandag og onsdag så disse dagene går til å pakke opp varer, plassere de ute i butikk og selvfølgelig hjelpe kundene (dette kommer alltid først). Det er mye kampanjer hos kid og når det begynner nye kampanjer må vi gjøre om i front av butikken og på de forskjellige avdelingene. Web SMS Send oppføring på SMS.


De har også dyner, puter, pledd og håndklær. Lageret inneholder også et mindre halvautomatisert reolsystem for lagring av paller. Deler av messanin-etasjen som inneholder hovedkontorene for KID er kun levert som rålokaler og forberedt for fremtidige utvidelsesbehov.


I løpet av byggesaken etablerte KID en egen nettbutikk som har hatt en meget stor vekst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg