onsdag 17. juli 2019

Kittlampe

Anbefales til profesjonelle håndverkere som bruker kittlampe daglig. Reservedeler : Ekstra lysrør til kittlampen kr 88- inkl. Før dette leide jeg kittlampe hos Fortidsminneforeningen men denne var dessverre bare til fjerning av linoljekitt på vinduer.


Bruk av varmluftspistol er brannfarlig og kan misfarge og gi svimerker i treet. Dette er en enkel kittlampe som passer godt til vindusrestaurering for privatpersoner og profesjonelle som ikke bruker kittlampe hver dag. Den varmer opp linoljekittet, slik at det blir mykt, og dermed lett å fjerne.

Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Ett hvert nettsted som omtaler vindusrestaurering anbefaler bruk av kittlampe (noe jeg etter diverse mislykkede forsøk forstår).


Spørsmålet er hvor i allverden får man kjøpt en sånn lampe? Jeg vil gjerne ha nyhetsbrev fra magasinet Norske Hjem. Vi liker ikke spam og vil aldri gi din e-post videre til andre!


Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som. Overlegen malingsfjerning på f.

Speedheater Cobra er et ganske utrolig redskap til malingsfjerning som er utviklet for. Et alternativ kan også være å modifisere en veggmontert baderomsovn. Har testet dette ved å montere aluminiumsprofiler slik at de gir en smalere spalte der strålingen får virke. Kjøpte siden en kittlampe , men forskjellen var ikke stor. Restaurering gamle vinduer, bruk av kittlampe.


Ziehen Sie anschliessend den Kitt mittels des mitgelieferten Messers von der Holzoberfläche bzw. Speedheater System har tagit fram en produkt som gör det enkelt, smidigt, effektivt och miljövänligt att ta bort gammal färg med hjälp av IR-strålning. Først må du fjerne det gamle kittet.


En varmluftpistol kan brukes, men du risikerer å skade vindusglasset hvis du varmer det for mye opp, og det kan være vrient å fordele varmen jevnt. Så lei ei kittlampe hvis du har mulighet for det. Den gjør arbeidet en del lettere. Det kan lønne seg å gi seg god tid når du bytter ut gammelt kitt. Da har du det som trengs til å sjekke trekvalitet, samt fjerne maling, beslag, kitt og vindusstifter.


Beslag kan overhales, men skruene bør byttes ut. Treplugger som holder fast sprosser, fjernes med dor. Malingsfjerning på møbler, dører, skap m. Et gjør det selv apparat som kan brukes av alle, både kittlampe og malingsfjerner.


Du unngår slitsomt pussearbeide (og svevestøv) og bruk av helseskadelige og dyre kjemikalier som ofte kan misfarge treet.

Løsne glasset hvis det er nødvendig. Ta bort kittet ved hjelp av en kittlampe. Merk glassene og rammene, slik at du husker hvilke som hører sammen.


Kittlampen gjør kittet mykt og lett å skrape bort. Fjern eventuelle beslag og merk dem også. Ta deretter ut stiftene. Skrap kittfalsen ren ved hjelp av en vindusskrape.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg