tirsdag 9. juli 2019

Star maling og lakk

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Carboline Norge AS ( Star ). Gjennom medlemskap i og nære kontakter med nasjonale og internasjonale organisasjoner uveksles erfaringer om utforming og fortolkning av lover, produktspørsmål etc. De viktigste serviceoppgavene er knyttet til helse, miljø og sikkerhet ved produksjon, bruk og avhending av maling , lakk og limprodukter.


BRUKSOMRÅDE: Seajet Båtlakk er en spesialutviklet lakk for innendørs og utendørs bruk på trevirke over vannlinjen. Den er lett og påføre og gir en vannavstøtende og slitesterk overflate. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk , maling , olje og hardvoksolje.

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Enkelte maling - og lakkprodukter er produkter som består av to komponenter, hvorav ett av stoffene er en herder. Overflatebelegget blir sterkt ved at produktet herder.


Avdampingen av de farligste stoffene skjer under herdingen. I tillegg skjer eksponering ved tørking. Når maling og lakk varmes opp, kan det utvikles farlige kjemiske forbindelser.


Ved bruk av vanlig maling , lakk eller beis til tre og interiør, er løsemidlet i malingen det største forgiftningsproblemet. Spesialmalinger kan være giftige på andre måter. Alle våre ansatte har mellom – års erfaring fra bransjen.


Dette gjør at du som kunde kan føle deg helt trygg på at vi kan jobben vår, og har de beste forutsetninger for å bidra til at du som kunde får et optimalt resultat. Vi kan svare deg på alle spørsmål som handler om maling og liknende produkter. Gir en slagfast emaljelignende overflate. Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!


Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Vannbasert maling ser ut til å vær e trygt.

I utgangspunktet er vannbaserte malinger mer komplekse forbindelser enn de oljebaserte, og det har vært diskutert om vannbasert maling kan føre til allergi. En maling stripper fjerner lakk og maling skånsomt og gir en ubehandlet overflate uten å fjerne treverkets naturlige harpiks og fettstoff. Humbrol lakk og maling er ypperlig for pensling og hefter godt på de aller fleste overflater, enten man skal gi liv til et byggesett eller man skal flekkmale en skade på sykkelramma eller postkassen. Dette er tilfellet for eksempel når maling og lakk påføres med kost eller rull.


Ved bruk av sprøyteutstyr forurenses imidlertid luften gjennom tåken, og risiko for isocyanateksponering er like stor som for forbindelser med isocyanatmonomer. I oljebasert maling er farge og fyllstoff blandet med organiske løsemidler, og tradisjonelt har det meste av dette vært flyktige organiske løsemidler (VOC). Kravet til lavt VOC-innhold har ført til at det har blitt vanlig med vannbaserte produkter. Tapet, maling , gulvbelegg, bil og båt er våre ekspertområder på Malerstua.


Vi fører Norges ledende produsenter, som Jotun, Nordsjø, Tjæralin og Gjøco. Vi har også et bredt utvalg av tepper, sparkel, murmaling, impregnering, og løsninger mot skadedyr. Du finner oss i kort avstand fra Oslo sentrum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg