tirsdag 30. juli 2019

Stor bålkjele

Sjekk ut Bålkjele Stor. Her kan hele jaktlaget samles rundt bålet for en kaffetår og et prat om morgendagens strategi. Kjelen har sammenleggbart håndtak som er fin å henge på en grein eller et annet oppheng. Eagle Bålkjele i rustfritt stål med kobber-belegg for hurtig oppvarming og god varmefordeling.


En lett og delikat kjele som tåler hard bruk.

Svært allsidig og lettvinn på grunn av sin lave vekt. Medfølger lokk og sil. Bålkjele av støpejern som sikrer jevn varmefordeling i kjelen og gjør den lett å rengjøre. Lokket kan også brukes som stekepanne eller serveringsfat.


Passer for matlaging til 1-personer. Ta bålkjelen med til sjøen, ved bålplassen på hytta. Sammenleggbart håndtak som er perfekt over bål.

Se vårt store utvalg av gryter, kjeler og kasseroller fra kvalitetsmerker som Fiskars, Tefal, Le Creuset, Scanpan og Invite. Bestill på nett eller kom innom oss i. Kjelen er derfor å anbefale hvis man er mange mennesker i lag på tur, og vil være ideell til 8-personer. Dette er en magnumvariant av en bålkjele som rommer hele liter.


Som alle andre bålkjeler fra Eagle Products har også denne en god helletut som gjør det enkelt å få innholdet oppi en kopp, noe som av og til kan være en utfordring. Stort utvalg, gunstige priser. Friluftsutstyr for folk flest.


Også førstehjelp og hygiene. Solid og klassisk bålkjele for gass og for kvist over bål. Kommer med flott bærebag med håndtak. Stor leirkjele på liter. Beskytt marka rundt bålet med å bruke en kjele.


Den gir ingen demping på bålfølelsen. God varme, begrenset røyk, masse kos. Perfekt som alternativ til bålpanne på hytte, camping eller hjemme i hagen.

Den har doble vegger, da den tilfører ferdig varmet luft i toppen av kjelen. Før var det lett, nå må man tenke seg litt om. Hvilken bålkjele er best for oss? Nå har du nettopp de valgene.


Jeg har både Eagle sin bålkjele og Trangia sin. Solo Stove Ranger Den mer portable av bålkjelene. Eaglekjelen er rett og slett noe dritt dersom du skal bruke ten til annet enn vannkoking eller kaffekoking. Tungvindt dersom du for eksempel har kokt havregrøt i den.


Forside Underkategori (1). Kaffe- bålkjele liter. Denne kaffekjelen er skreddersydd for å henge over bålet. Med en ståltykkelse på 0. Kok kaffe på bålet med Bonfire kaffekjele kaffekjele av høy k. Leverandørbeskrivelse: Leveringstid 1-dager. Antall: Legg i handlekurv.


XXL Sport og Villmark er Nordens største sportskjede. Vi tilbyr et bredt sortiment av kjente merkevarer på nett og i våre mange varehus. Velkommen til en hyggelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg