tirsdag 9. juli 2019

Retro kjøkkenvekt

Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Våre aktuelle kampanjer. Finn gode tilbud i nettbutikken! Se når nye produkter kommer inn. Registrer deg allerede i dag!


Mål kalorier, salt, fett, karbohydrater og mye mer med kjøkkenvekt fra NetOnNet!

Mekanisk, retro kjøkkenvekt fra Sveitsiske Bengt Ek Design. På baksiden av vekten finner du samtidig en matchende klokke i samme design. Kul, rustrfri og analog kjøkkenvekt i retrodesign.


Utrolig enkel å rengjøre, bare løft av skålen. Kapasitet fra gram og opp til kg. Design: Wesco I dag er Wesco et av verdens ledende produsenter av eksklusive søppelbøtter, brødesker og baderomartikler etc.


Alle produkter produserer fortsatt i fabrikken i Tyskland. De mer avanserte vektene lar deg bytte måleenhet, velge matvare og visse har til og med kaloriutregning installert!

De eldre, manuelle kjøkkenvektene er klassikeren som alltid ser bra ut på kjøkkenbenken, Dulton sin retro kjøkkenvekt er perfekt for deg som liker det litt gammeldags. Retro kjøkkenvekt fra Dulton i kremfarge. Klassisk kjøkkenvekt med skål laget av rustfritt stål.


Vekten og skålen rengjøres med en fuktig klut. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Ikke noe for deg som liker å ta ting på slump, men vil du være sikker på å treffe rett når du lager mat og baker, da skal. En tøff kjøkkenvekt i hvitt. Vekta er fullt brukbar, men er usikker på dens nøyaktighet.


Flott på kjøkkenhylla er den i alle fall. En flott kjøkkenvekt til å henge på veggen. Eva, Made in Denmark. Ligger i originaleske. Oppheng og alt følger med.


Utvalg av kjøkkenvekter hos Luxplus. Gratis og rask levering, kjøp i dag! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet.


Retro boksåpner Can and bottle opener.

Kjøkkenvekt antall Kjøp. Søk etter: Siste innlegg. Retrosylte butikken i Kyrkan har nå åpnet! I fantastisk original stand. Produsert på Aanonsen fabrikker med artikkelnummer 101-1.


Analog retro kjøkkenvekt med en kapasitet på fem kg. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Bollen i rustfritt stål er avtakbar og lett å rengjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg