onsdag 17. juli 2019

Vannbasert maling gravid

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Vannbasert maling ser ut til å vær e trygt. I utgangspunktet er vannbaserte malinger mer komplekse forbindelser enn de oljebaserte, og det har vært diskutert om vannbasert maling kan føre til allergi. Det er satt frem en del teorier om at vannbasert maling kan ha en allergifremmende effekt, forteller Havnen.


Disse teoriene har aldri blitt stadfestet. Både Giftinformasjonen og Statens Arbeids og Miljøinstitutt anser det som trygt for gravide å male med vannbasert maling. Ifølge Helsenorge virker vannbaserte malinger å være et trygt alternativ for gravide , siden disse malingstypene inneholder minimalt med organiske løsemidler. Det har vært diskutert om vannbasert maling kan føre til allergi hos de maler, men dette skal ikke være et større problem for gravide enn for ikke- gravide.


Statens Arbeids- og Miljøinstitutt og Giftinformasjonssentralen er enige om at det er trygt for gravide og barn å befinne seg i rom hvor det males med vannbasert maling. Den gravide kan også male selv. Sense (den malingen med den gravide barbidokka) er av dem som har minst skadelige avgasser. Mange kvinner har i dag et stort behov for kontroll og for at ting skal være perfekte, og takler derfor ikke det uforutsigbare ved det å være gravid og. Selv ressurssterke mennesker har psykiske helsutfordringer, så det er absolutt innafor å ta kontakt med tjenesten.


Det er opptil dem å vurdere om de kan tilby hjelp. Det jeg lurer på er ang maling , og hvordan det er når man er gravid. Lønner det seg og bruke maske. Stolt mamma til ei flott frøken. Bufret Mange lurer på om maling og oppsussing under graviditet kan være farlig for fosteret.


Jeg er blitt anbefalt å ikke male av jordmor så dette gjør samboeren min! Dette medfører jo da endel oppussing. Vi har malt ca kvm tilsammen ink soverom. Fikk anbefalt infra diamant maling som er en vannbasert oljemaling til bruk på panel.


Hvis de føler ubehag bør jobben overlates til andre, men så lenge det brukes vannbasert maling og luftingen er go er det ikke noe i veien for at gravide maler barnerommet. Du kan male barnerommet uten å være redd for sterk malingslukt eller skadelige avdamping. Med Jotun SENS unngår du begge deler. Det lille som damper av når SENS tørker, blant annet vann, er ikke skadelig. Rask og trygg leveranse.


Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Er 6mnd på vei, kan vannbasert maling skade fosteret på noe måte ? I bunn og grunn kan man skille mellom to typer vannbasert og oljebasert. Hvor de respektive har forskjellige løsemidler. En vannbasert maling er en maling der bindemiddelet løser seg opp i vann.


En akrylmaling faller under blant vannbaserte malinger. Noen som har blitt klok på dette med å male når man er gravid ? Har kjøpt inn maling jotun vegg ( vannbasert ). Skal male en del i huset. All maling avgir skadelig avdamping, bare at vannbasert maling er den typen som er minst skadelig. Utendørs er det naturlig nok god ventilasjon, så det bør gå fint også med oljebasert maling.


MEN er du nødt til å gjøre det nå da? Kan du ikke sette deg i hagen hos noen venner med god samvittighet, og få mannen til å male? Jeg har malt mye som gravid og det har gått bra.


Gravide kan godt delta i oppussingsarbeide så lenge fysikken tillater det. Men vi har vært nødt til det, f. Malermester Tina Juuhl lot seg intervjue om maling og graviditet mens hun selv gikk gravid. Som gravid er man litt usikker og litt redd for å ta sjanser, men stort sett er barnet bedre beskyttet enn deg, uttalte hun til Fargemagasinets journalist, Øistein Lie. SENS er anbefalt av Norges Astma- og allergiforbund (NAAF) og er verdens mest helsevennlige maling. Og er trygg fra første strøk.


GRAVIDITET OG MALING : Du behøver ikke si det til mannen din, men vannbasert maling , og sannsynligvis også oljebasert maling er trygt for den gravide , selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg