mandag 15. juli 2019

Tjæralin dekkbeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Dette er et spørsmål vi ofte får tilsendt nå på denne tiden av året.


Tjæralin dekker godt og er drøy i bruk. Den har en høy glans og gir en fantastisk glød. Svært godt egnet for nytt treverk, men utmerket på gammelt treverk også. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse.


Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur. DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.


Beinhard markedsføring gir inntrykk av at enkelte produkter kan gi glansfull beskyttelse til husveggene dine nærmest evig, uansett vær. Kan blandes i de aller fleste farger. Resultatet kan bli linoljeblærer. Jeg har dette hjemme og eneste praktiske utvei for å bli kvitt det er å skifte kledning. Dekkbeis og maling beskytter begge bedre mot lysnedbrytning enn beis.


Det kan derfor gå lengre tid mellom hver påføring. Dekkbeis krever hyppigere vedlikehold enn flater som er malt med høykvalitetsmalinger. Maling danner tykkere film enn beis og dekkbeis og gir en glattere overflate på treverket.


Dekkbeis gir et tynnere sjikt på flater enn maling, men tykkere sjikt enn beis. Strukturen i treverket synes fortsatt godt ved bruk av dekkbeis. De har imidlertid skiftet navn, og heter Wood Tex Uteakrylat (Flügger 1Aqua) og Wood Tex Dekkbeis (Flügger Aqua).


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dekkbeis , Vegg, Utendørs, 9L,. Her får du svar på mange av dine spørsmål om tjæreproduktene fra Tyrilin. Vi har her listet opp de vanligste spørsmålene om våre tjæreprodukter. Den er også meget godt egnet til tidligere beisede og dekkbeisede treflater.


Forarbeid: malin viktig at saltutslag rengjøres grundig. Den kombinerer beisens egenskaper og utseende med malingens holdbarhet. Fordikringsselskapet Folksam i Sverige har testet malingsprodukter for utendørsbruk. Til da har duvært tre fire runder med penselen mot seks syv ganger med dekkbeisen.


Og av og til må du småskrape med dekkbeis også, av litt ymse grunner. Sommertid er maleti men det er lett å bli forvirret når man står foran hyllene i malerbutikken. Beis og dekkbeis , oljemaling og vannbasert maling. Hva er det for noe alt sammen og hva skal man bruke hvor? Transparent beis Vi har bedt Vi i villas malingsekspert, Heidi S. Sørensen ved Maleriet Fargehandel AS om å forklare de ulike produktene.


Dekkbeisen kommer i mange varianter, men er ikke en beis i ordets egentlige betydning. Det er en maling, enten basert på bare alkydolje eller i en blanding som også inneholder plastbindemiddel. Malingen er fortynnet slik at den minner om beis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg