torsdag 4. juli 2019

Strikkeputer

Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren. Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look. Det er ingen tvil om at det er ekstra hyggelig å tenne stearinlys og sette seg under ullpleddet med strikketøyet nå i mørketiden. Men visste du også at strikking. De stjerneputene er kjempefine fine, kjekt å se at du setter stjernene rett vei.


Fine strikkeputer i alpakkaull Av: martehelgetun Dato: 20.

Disse deilige og myke, gode og varme putene, strikker du med tre tråder tynn Alpakka på pinne nr 6. Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120. Den norske garnfabrikken Sandnes Garn!


Våre viktigste satsningsområder er håndstrikkegarn, design, kvalitet og leveringsdyktighet. Lanullva er en norsk merkevareleverandør som produserer og leverer myke og varme ullplagg av høy kvalitet i ren merinoull. Dette er fundamentet i vår forretningsdrift. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter.


Finn et bredt utvalg av eksklusive duker og stoffservietter, sengetøy, puter, pled oppvaskhåndklær og myke håndklær i beste kvalitet.

For å få mønsteret foran på putan, trekkes noen rettetmaskerader sammen ved hjelp av nål og garn. Knyt en dobbel knute og klipp tråden med litt margin til knuta. Strikkorama handler om garn, design og skaperglede - enten det er hekling, toving, veving, pjoning eller hva du måtte like. Del dine ideer med oss. Soverommet er pyntet til jul!


Og med naturlige, organiske elementer blir det en harmonisk stemning som gir oss den deilige desemberfølelsen. Min pute måler ca 40xcm. Puta har strukturmønster på. Jeg er en akkurat passe gammel mamma til tre, snart voksne barn. Mamma hadde bursdag i februar, og det var en god anledning til å gi henne denne puten i gave.


Jeg visste jo at hun ønsket seg ei etter hun sendte den forrige puten. Med mengder av gratis oppskrifter på internett, med garn på tilbud eller garn allerede i hus, så kan det være greit å vite strikkefastheten for ulike garn. Eg har benytta Mor Aase garn, men du kan egentleg bruke kva garn du vil, f. Rubin, Østlandsgarn, Safir osv.


For at denne oppskrifta skal stemme. Jeg har fått spørsmål om å dele oppskriften min på Mariusputen. Den første avlange ble til etter litt om og men, prøving og feiling og husker ikke.


Først lekte jeg litt med tanken på å selge mønstrene mine på Raverly, men så tok jeg kontakt med bladforlaget Egmont i stedet.

Det viste seg å være et lurt valg. Strikkeputer og pledd Flere av våre leverandører har nå en serie med strikket tekstil. Blandt andre finner du det i katalogen til Hübsch, Bloomingville og Madame.


Enn så lenge får de ligge på vent til jul! Stort utvalg garn fra DROPS, Dale Garn og Du Store Alpakka. Mange farger, garantert lavpris og lynrask levering.


Røros Pledd-Puter-Sitteunderlag stort utvalg. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Er du ute etter tøffe, morsomme og kule klær og t-shirts, er du kommet til rett sted! Kort og godt klær som får deg til å skille deg ut fra mengden.


Det er få ting som er så behagelig og avslappende som å tulle seg godt inn i et mykt ullpledd. Enten det er en sen høstkveld foran peisen på hytta, en kjølig og. Ideer eller egne opskrifter her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg